Úvod Samsung Samsung Galaxy F POTVRDENÉ: 20. februára uvidíme aj skladací Galaxy F. Pozrite si upútavku

POTVRDENÉ: 20. februára uvidíme aj skladací Galaxy F. Pozrite si upútavku

0

Vyzerá to tak, že Samsung nám budúci týždeň predsa len ukáže budúcnosť svojho mobilného priemyslu. Samotný hardvér však naživo pravdepodobne neuvedie.

Juhokórejský výrobca zverejnil upútavku so sloganom „The Future Unfolds,“ čo v preklade znamená „Budúcnosť sa rozbaľuje“. Je to priama narážka na smartfón novej generácie, ktorý už disponuje skladacím displejom. Viac by sme sa mali dozvedieť 20. februára, teda v deň predstavenia Galaxy S10.

Samsung skladací displej predstavil ešte v novembri 2018 počas svojej vývojárskej konferencie. Zariadenie s týmto displejom však bolo maskované a pravdepodobne ani nešlo o finálnu verziu.

K predstaveniu vraj nedôjde

Predpokladá sa, že Samsung 20. februára oficiálne neuvedie Galaxy F (Foldable), keďže by ním ublížil predajom nového Galaxy S10. Každopádne, dočkať by sme sa mali minimálne videa, resp. ďalších informácií priamo spojených s budúcnosťou smartfónov.

https://www.youtube.com/watch?v=1KIKaS2221I

TECHBYTE bude priamo na predstavení v San Franciscu. Viac informácií vrátane živých fotografií a videa vám prinesieme už budúci týždeň.