Úvod OnePlus OnePlus 7 Vyzerá fantasticky: Toto môže byť OnePlus 7, má aj vysúvací fotoaparát

Vyzerá fantasticky: Toto môže byť OnePlus 7, má aj vysúvací fotoaparát

0

Značka OnePlus má veľa lojálnych fanúšikov a zákazníkov, ktorí sú istotne zvedaví na pripravovanú novú generáciu smartfónu s očakávaným označením OnePlus 7. Takzvaná veľká medzigeneračná obmena môže byť zaujímavá.

„Téčkový“ model bol predstavený koncom októbra minulého roka. Aj keď tieto verzie s veľkými inováciami neprichádzajú, OnePlus 6T zaujal. Výrobca napríklad zúžil zárez, z ktorého zostal len malý segment s vnorenou kamerou.

Je šanca, že OnePlus 7 zárez vymaže definitívne. Server Slashleaks prevzal fotografie, ktoré zobrazujú časť údajného OnePlus 7 v porovnaní so súčasnou generáciou OnePlus 6T. Dobre maskovaný prototyp napovedá, že by sa výrobca mohol prikloniť k výsuvnej konštrukcii v štýle Xiaomi Mi Mix 3 alebo Oppo Find X.

OnePlus 7
Slashleaks

Iné riešenie sa pri danom type konštrukcie bez zárezu v podstate ani neponúka. Predná kamera a ďalšie náležitosti, bez ktorých by sa zariadenie nezaobišlo, musia byť niekde uložené.

Nakoniec, smartfóny OnePlus mali vždy blízko k tým, ktoré vychádzajú pod značkou Oppo. A práve model Find X môže byť vzorom. OnePlus, Oppo, ale aj Vivo či značku Realme vlastní čínska korporácia BBK Electronics.

Čo sa týka ďalších inovácií, už teraz sa hovorí o super rýchlom úložisku štandardu UFS 3.0, bezdrôtovom nabíjaní alebo podpore pre 5G siete. Do oficiálneho predstavenia OnePlus 7 zostáva ešte veľa času, preto si radšej počkáme na nové a hlavne presnejšie informácie.