Ulefone Armor 6
Ulefone Armor 6

Na trh sa ako veľká voda valí nový obrnený smartfón – Ulefone Armor 6, o ktorom výrobca tvrdí, že pôjde o najlepší odolný smartfón roka 2019. Sú to silné reči, preto nás zaujíma, čo všetko ponúka, ako aj to, čo všetko dostanete v krabičke. Poďme sa na to pozrieť.

V balení sa už klasicky nachádza nabíjačka a USB kábel (USB C), adaptér z USB C na 3,5 mm, OTG kábel, krycie sklo, nástroj pre vybratie SIM slotu, malé páčidlo, záručný list a manuál.

Ulefone Armor 6 disponuje certifikáciami IP68 a IP69K, vďaka čomu je odolný nielen voči vode, prachu a pádom, ale aj voči horúcej striekajúcej vode. Vnútri smartfónu tiká Helio P60, prvý čipset od MediaTek s AI. Vo výbave tiež nájdeme 6 GB operačnej pamäte RAM, 128 GB úložisko, 21 Mpx + 3 Mpx zadné fotoaparáty a 13 Mpx predný snímač.

Pozerať sa budete na 6,2-palcový displej, ktorý poháňa veľká 5 000 mAh batéria uložená v tenučkej konštrukcii z nešmykľavého materiálu. Viac informácií sa dozviete priamo na webe výrobcu. Cena momentálne známa nie je, no hneď ako ju zistíme vám dáme vedieť.