Ulefone Armor X2
Ulefone Armor X2

Ulefone Armor X2 patrí medzi jedny z najzaujímavejších zariadení. Nielen tým ako vyzerá, ale aj cenou. Odolný kolos ponúka 3G konektivitu, veľký displej a dosť výkonu pre všetky základné činnosti. Jeho cena sa totiž zmestí do 90 €.

Ulefone Armor X2 ponúka odolnú konštrukciu, vďaka čomu je odolný nielen voči vode a prachu, ale aj pádom. Jeho základ tvorí 5,5-palcový HD+ displej s pomerom strán 18:9, 2 GB operačnej pamäte RAM, 16 GB úložisko (rozšíriteľné o 128 GB) a veľká 5 000 mAh batéria.

Zadnú stranu zdobí duálny fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx a 5 Mpx, vpredu zas nájdete 8 Mpx selfie foťák. Vo výbave nemôže chýbať snímač odtlačkov prstov, NFC čip s podporou Google Pay, GPSAndroid 8.1 Oreo.

Zariadenie sa momentálne predáva za cenu 88,64 € priamo na Aliexpresse. Táto cena však tak nízka neostane navždy. Deň čo deň sa bude zvyšovať, až kým nedosiahne čiastky 118 dolárov. Čím skôr si ho teda objednáte, tým lacnejší bude. Ku každému kusu ti výrobca ako darček pribalí aj ochranné sklo.

Ak si telefón objednáš a odošleš informácie z objednávky na market@ulefone.com, zapojíš sa do žrebovania o bezdrôtovú nabíjačku Ulefone UF002. Ak si chceš smartfón kúpiť, klikni sem, ak sa o ňom chceš dozvedieť viac, tak zas sem.