Úvod Výrobcovia Samsung Trojicu Galaxy S10 spoznáme už o pár týždňov. Toto by mali ponúknuť

Trojicu Galaxy S10 spoznáme už o pár týždňov. Toto by mali ponúknuť

O vlajkovej lodi od Samsungu uniká čoraz viac informácií.

1

Na internete sa objavili nové informácie týkajúce sa pripravovanej vlajkovej lode od juhokórejského výrobcu. Samsung Galaxy S10 už teraz skúša niekoľko testerov. Niektorí z nich sa rozhodli podeliť o prvé informácie. O tých najnovších informoval server GSMArena.

Hlavným bodom úniku informácií je fakt, že najmenší Galaxy S10 s 5,8-palcovým displejom nebude niesť označenie „Lite“. Namiesto toho sa bude volať len „Galaxy S10“ a ponúkne rovnaký procesor a pamäť ako ostatné modely. Výnimkou je len najvyššia konfigurácia Galaxy S10+12 GB operačnou pamäťou RAM1 TB úložiskom.

Odlišné konfigurácie fotoaparátov

Jednotlivé modely sa budú líšiť aj v počte fotoaparátov. Najväčší, 6,4-palcový model, ponúkne dva selfietri zadné fotoaparáty. „Stredný,“ 6,1-palcový model, ponúkne jeden selfietri zadné fotoaparáty, no a najmenší, 5,8-palcový model, len jeden selfiedva zadné fotoaparáty.

Čo sa farebného prevedenia týka, tešiť sa máme na klasickú čiernu a bielu (perlovú) verziu. Novinkou má byť morská zelená, poprípade modrá a žltá, ktoré sa však môžu objaviť len na vybraných trhoch.

Všetky tri verzie Galaxy S10 budú predstavené s Android 9 PieOne UI20. februára. Na trh dorazia 8. marca.