Úvod Sony Sony Xperia Z4 Sony chystá delo: Novinka zničila aj iPhone, s 395 tisíc bodmi je...

Sony chystá delo: Novinka zničila aj iPhone, s 395 tisíc bodmi je najvýkonnejšia

Máme sa na čo tešiť!

4
xperia XZ2 compact

Čínskym populárnym softvérom pre testovanie výkonu mobilných zariadení, ktorý jer známy ako AnTuTu, neraz prejdú ešte nepredstavené smartfóny. Zväčša je takéto testovanie spojené s vysokým hodnotením, čo platí aj v aktuálnom prípade.

Testovanie v AnTuTu absolvoval pristroj japonského výrobcu Sony s nekomerčným označením i8134. A dosiahol rovno rekord. Hodnotenie vyššie ako 395 tisíc bodov si zatiaľ nevyslúžilo žiadne zariadenie. Pre pripomenutie, výkon čipsetu Apple A12 Bionic dosiahol skóre pohybujúce sa okolo 350 tisíc bodov.

Podľa všetkého má nový rekord na svedomí Sony Xperia XZ4, ktorú by sme mali spoznať na podujatí Mobile World Congress 2019. Nová vlajková loď zatiaľ pôsobí veľmi zaujímavo.

xperia xz4
@I_Leak_VN

Neoficiálne správy hovoria o rýchlom nabíjaní s výkonom 46,5 W, prítomnosti 3,5 mm rozhrania alebo obrazovke s nevídaným pomerom strán 21:9. Displej tak bude ešte vyšší ako súčasné pretiahnuté obrazovky s pomermi 18:9 a 19:9.

Aby sme nezabudli, uvedené vysoké skóre má s určitosťou na svedomí čipset Snapdragon 855, ktorý bude novú Xperiu poháňať. Snáď bude finálna verzia zariadenia rovnako výkonná ako tá, ktorá prešla testovaním.