Úvod Ulefone Ulefone Armor 6 Monštrum z Číny: Konštrukcia odolná ako tank, 6 GB RAM a 128 GB úložisko!

Monštrum z Číny: Konštrukcia odolná ako tank, 6 GB RAM a 128 GB úložisko!

Takýto telefón sa nevidí často.

0

Smartfóny sa za posledných 10 rokov poriadne zmenili. Od plastových obdĺžnikov sme prešli poriadnu cestu. Dnes už nie je problém kúpiť si telefón, ktorý by ste si hravo mohli zameniť za kus šperku alebo telefón, ktorý sa nemusíte báť hodiť o zem.

Práve druhá kategória patrí hlavne vďaka odolnosti k tým najobľúbenejším. Firmy ako CAT sa do podobných riešení pustili ako prvé. Prvenstvo im dlho nevydržalo. Čínsky gigant Ulefone na trh prináša telefón, ktorý je snom každého, kto potrebuje robustné zariadenie.

Ulefone Armor 6 (6 GB/ 128 GB)

Cena: 311,49 € | Verzia:

Ulefone Armor 6 je jedno z najlepšie vybavených (hlavne konštrukčne) zariadení aké sa momentálne predáva. V 13,3 mm hrubej konštrukcii sa totiž schováva dosť výkonu a odolnosti takmer pre všetkých záujemcov. Poďme si to rozobrať detailnejšie.

Zariadenie ponúka 6,2-palcový Full HD+ displej (2 246 x 1 080) prekrytý 5. generáciou ochranného skla Gorilla Glass. Šasi smartfónu disponuje niekoľkými certifikáciami, menovite IP68, IP69K a MIL-STD-810G. V praxi to znamená, že je telefón odolný voči pádom, ponoreniu do vody, prachu a čo je zaujímavé aj voči horúcej tryskajúcej vode.

Slušný výkon aj starostlivosť o zdravie

Telefón poháňa osemjadrový procesor Helio P60 s jadrami o takte 2.0 GHz, 6 GB operačnej pamäte RAM128 GB úložisko. Komponenty roztikáva 5 000 mAh batéria disponujúca rýchlonabíjaním – 10 W bezdrôtovo, resp. 18 W cez kábel.

Zadnú stranu zdobia 21 Mpx + 13 Mpx senzory, ktoré dopĺňa ešte jedna zaujímavosť – UV senzor. Ten vám dá vedieť či sú v exteriéri priaznivé podmienky alebo by ste si radšej so sebou mali zobrať opaľovací krém. Perfektná vecička, hlavne v lete alebo v zime ak radi chodíte na svah.

Toto sa nachádza v krabičke Ulefone Armor 6

Vo výbave sa ďalej nachádza NFC čip s plnou podporou Google Pay, GPS, Glonass a Beidou. Ulefone Armor 6 beží na Android 8.1 Oreo s vlastnou, no minimálnou úpravou. Vzhľadom na to, že ide o európsku verziu sa taktiež môžete spoľahnúť na plnú podporu 4G frekvencií slovenských výrobcov.

Ulefone Armor 6 momentálne stojí 311,49 € a dostupný je v obchode efox-shop. Dostupný je v dvoch prevedeniach, a to v čiernom a červenom.