Vianočné nákupy sú chvalabohu za nami, a tak je čas začať nový rok s novými cieľmi a predsavzatiami. Pre mnohých to môže byť napríklad lepšia starostlivosť o zuby, čo je aktivita, ktorú by sme nemali zanedbávať.

Len nedávno sme vám dali vedieť o prvej zubnej kefke s umelou inteligenciou – Babahu X1, ktorá dokáže zuby vďaka unikátnemu dizajnu a šikovným algoritmom vyčistiť za 20 sekúnd. AndroidPortal.sk zisťoval podrobnosti o obľúbenosti na Slovensku a výsledky sú prekvapujúce. Slovákom sa produkt páči, a tak si objednali niekoľko desiatok kusov.

Vyzbierali 910 % zo žiadanej sumy

Spoločnosti sa aj vďaka tomu na štartovači Indiegogo podarilo vyzbierať až 910 % zo žiadanej sumy 5 000 dolárov. V čase písania tohto článku majú na konte 45 509 dolárov od 535 ľudí. Slušný výsledok! Kampaň pritom končí o 4 dni.

Babahu X1
Babahu X1 – detská verzia

Spoločnosť Babahu si poctivo naštudovala všetky podobné projekty, ktoré zlyhali kvôli zlej kvality výroby alebo zlej starostlivosti o zákazníka. Svojich zákazníkov preto vopred upokojujú: „Naše kefky vyrába druhá najväčšia spoločnosť na svete – Flex Ltd., ktorá zaručuje vysokú kvalitu aj pri vyššom počte vyrobených kusov“.

Prvá AI kefka sa začala predávať už aj v Číne, kde získava jedno ocenenie za druhým, čo svedčí o skutočne unikátnom produkte, ktorý vám môže ušetriť čas a hlavne peniaze za návštevy zubárov.

Kefka Babahu je extrémne obľúbená.

Záruka vrátenia peňazí aj výmeny kefky

Prvé objednávky začne Babahu vybavovať už tento mesiac, čo je skvelá správa pre tých, ktorí sa už nemôžu dočkať. Ak nebudete s kefkou Babahu X1 spokojní, po 3 mesiacoch môžete požiadať o vrátenie peňazí, čo robí len máloktorý predajca.

Rovnako sa bude dbať aj na kvalitu spracovania. Ak sa do 1 roka objavia akékoľvek konštrukčné vady, dostanete novú kefku. Prísne pravidlá má aj štartovač Indiegogo. Spoločnosť totiž nemôže minúť celú vyzbieranú sumu. Posledná 1/5 sa firme odomknepo dodaní všetkých kusov.

Ak ťa kefka zaujala, prečítať si o nej viac môžeš v samostatnom článku alebo priamo na Indiegogo, kde si ju môžeš aj zakúpiť. Ceny začínajú na 95 € za kus, ku ktorému dostaneš aj náhradnú hlavicu.