Úvod Zariadenia Tieto hybridné hodinky si zamilovali stovky Slovákov. Stoja len pár EUR

Tieto hybridné hodinky si zamilovali stovky Slovákov. Stoja len pár EUR

Skvelý kompromis medzi inteligentnými a mechanickými hodinkami za 20 €.

5

Zeblaze VIBE 4 sú viac obyčajnými ako inteligentnými hodinkami. Hybridné zameranie predstavuje skvelý kompromis medzi klasickými analógovými hodinkami a displejmi pre zápästia, ktoré sa po pár dňoch vybijú.

Zeblaze VIBE 4 Hybrid majú športový vzhľad, 48 mm puzdro z kovu, pevný silikónový remienok a krycie zafírové sklo. Čas zobrazujú mechanické ručičky a ďalšie dôležité údaje monochromatický displej s výbornou čitateľnosťou na priamom slnku.

Zeblaze VIBE 4

Hodinky odolajú nárazom, prachu aj vode, aj keď nie sú určené pre plávanie a potápanie. Neublíži im skôr dážď a ďalšia bežná vlhkosť. Inteligentnú funkcionalitu zastupuje zobrazovanie upozornení zo smartfónu, meranie prejdenej vzdialenosti a spálených kalórií a napríklad diaľkové ovládanie spúšte fotoaparátu v smartfóne.

Zeblaze VIBE 4 HYBRID

Hodinky disponujú iba základnými inteligentnými funkciami, čo môže vyhovovať nositeľom, ktorí nechcú byť príliš rušení a hľadajú hlavne náramkové hodinky. Všetky funkcie sa pohodlne nastavujú pomocou hardvérových tlačidiel po stranách hodiniek.

Zeblaze VIBE 4 sa k smartfónom s iOS alebo Android pripájajú štandardne, pomocou rozhrania Bluetooth. Čo sa týka výdrže 610 mAh batérie, o ňu netreba mať strach. Vydrží na jedno nabitie dva roky.

  • Zľavový kupón: CC428

Zeblaze VIBE 4 momentálne predáva e-shop Cafago za zníženú cenu 20,59 EUR. Dostupných je 300 kusov a cena patrí čiernemu prevedeniu. Ak by ste chceli inú z dostupných farieb, stáť vás budú asi 35 EUR.