Úvod Novinky Twilight už nebude v kurze: Galaxy S10 má mať farbu, ktorú bude...

Twilight už nebude v kurze: Galaxy S10 má mať farbu, ktorú bude chcieť každý

1

Začiatkom nového roka sme sa dostali k hneď viacerým zaujímavým informáciám o Galaxy S10. Nadchádzajúca vlajková loď juhokórejského výrobcu spotrebnej elektroniky by mala okrem iného prísť na pulty obchodov vo farbe, po ktorej sa údajne každý obzrie. Bude totiž krásna a lesklá.

Leaker Ice universe však zároveň tvrdí i to, že nie je vidieť ani na jednom uniknutom obrázku, takže s ňou nikto z nás ešte zatiaľ neprišiel do styku. Nepôjde navyše o gradient, čo si obľúbil konkurent Huawei, ale o niečo, čo vraj pripomína drahé kamene.

Z toho možno vydedukovať, že Samsung tento rok zameral značnú pozornosť i na inovácie v oblasti dizajnu, aby tak zvýšil šancu, že si Samsung Galaxy S10 potyká s úspechom. Predchádzajúce generácie boli doplnkom k šperkom, z tej tohtoročnej sa stane jeden z nich.

Čo sa týka samotného konštrukčného prevedenia, tak to už zrejme poznáme od A po Z. Snáď všetky aktuálne úniky hovoria o diere v displeji a tenučkých rámikoch okolo neho. Pred pár hodinami nám ich navyše potvrdil ďalší, no tentokrát so živou fotografiou. Tá zrejme pochádza z výrobnej fabriky, kde Galaxy S10 dávajú do jedného fungujúceho celku.