Úvod Novinky FOTO: Bude takto vyzerať Galaxy S10? Ak áno, máme sa na čo...

FOTO: Bude takto vyzerať Galaxy S10? Ak áno, máme sa na čo tešiť!

10

Samsung sa pomaly ale isto pripravuje na veľké predstavenie 10. generácie svojej vlajkovej lode. Už vo februári nás čaká veľké predstavenie Galaxy S10, resp. tria nových modelov. Deň čo deň o novinkách unikajú nové informácie, ktorých pravosť sa dozvieme až koncom februára, teda v deň predstavenia.

Nateraz si teda budeme musieť vystačiť aj s vizualizáciou od dizajnéra Muhsina M. Belaala, ktorý zozbieral všetky dostupné informácie a preniesol ich do krásneho renderu. Ak by sa finálny dizajn Galaxy S10, S10 LiteS10+ skutočne priblížil vizualizácii, máme sa na čo tešiť.

Galaxy S10 sa už niekoľkokrát objavil na uniknutých záberoch. Len nedávno sme vám priniesli prvú fotografiu celého predného panelu prototypu Galaxy S10. Tešiť sa máme na selfie foťák priamo v displeji alebo chýbajúci reproduktor, ktorý nahradí špeciálny displej.

s10-vizualizacia-6
s10-vizualizacia-5
s10-vizualizacia-4
s10-vizualizacia-3
s10-vizualizacia-1

Poznáme aj dizajn najlacnejšieho modelu, Galaxy S10 Lite, ktorý si bude musieť vystačiť s neohnutým displejom. Do vienka však dostane najvýkonnejší čipset – Snapdragon 855 (USA a Čína) alebo Exynos 9820 (Európa).