Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 FOTO: Samsung Galaxy S10+ sa objavil na verejnosti. Takto vyzerajú 2 selfie...

FOTO: Samsung Galaxy S10+ sa objavil na verejnosti. Takto vyzerajú 2 selfie foťáky!

Vyzerá to veľmi zaujímavo!

0

Samsung už budúci mesiac organizuje jednu zo svojich Unpacked udalostí, počas ktorej nám ukáže novú vlajkovú loď pre rok 2019. Nepôjde len o akúkoľvek vlajkovú loď. Práve naopak, pôjde o 10. generáciu radu Galaxy S, čo znamená, že môžeme čakať naozaj veľké novinky.

Jednou z nich bude aj model Galaxy S10+, ktorý má ponúknuť 4 fotoaparáty vzadu2 vpredu priamo v displeji. Samsung to dokáže vďaka využitiu Infinity-O displeja. Okrem zaujímavého predného fotoaparátu si na zábere všimnite aj podstatne tenšie rámiky než tie, ktoré ponúka Galaxy S9+. Vyzerá to tak, že Samsung do S10+ vráža všetok svoj know-how.

Záber s najväčšou pravdepodobnosťou pochádza z autobusu smerujúceho do centrály Samsungu v juhokórejskom meste Suwon. Zariadenie je zabalené v špeciálnom obale, ktorý má chrániť dizajn až do posledného momentu pred predstavením, informuje GSM Arena.

Samsung v novinkách radu Galaxy S10 uvedie opäť to najlepšie, čo má k dispozícii. Pripraviť sa môžeme na snímač odtlačkov prstov priamo v displeji, procesor Exynos 9820 (resp. Snapdragon 855), veľkú kapacitu RAM aj úložiska a výrazne vylepšený fotoaparát.

O novinke sa viac dozvieme už počas nadchádzajúcich týždňov. TECHBYTE bude predstavovanie všetkých noviniek sledovať veľmi podrobne.