Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 FOTO: Je toto vôbec prvý pohľad na finálny dizajn Samsung Galaxy S10?

FOTO: Je toto vôbec prvý pohľad na finálny dizajn Samsung Galaxy S10?

Vyzerá zaujímavo!

0

Do predstavenia novej vlajkovej lode juhokórejského výrobcu neostávajú ani dva mesiace. Samsung Galaxy S10 je preto prirodzene horúca téma, ktorej „teplota“ sa bude do predstavenia len a len zvyšovať. Olej do ohňa dnes prilial Evan Blass známy ako @evleaks, ktorý zverejnil fotku zariadenia, pravdepodobne Galaxy S10.

Na fotografii môžeme vidieť zariadenie s minimálnymi rámikmi po všetkých stranách a jedným fotoaparátom umiestneným priamo v displeji. Vyzerá to tak, že práve toto môže byť spomínaný Galaxy S10.

Blass upozorňuje, že na fotografii sa nachádza štandardná verzia Galaxy S10. Okrem nej očakávame aj lacnejší model, „Plus“ model a 5G model. K predstaveniu by malo dôjsť už koncom februára tesne pred podujatím Mobile World Congress.

Samsung Galaxy S10 ponúkne „Infinity-O“ displej s malým otvorom pre predný fotoaparát. Je to snaha firmy vyhnúť sa výrezu, ktorým už druhý rok po sebe disponujú smartfóny od Apple či Huawei. Galaxy S10 má okrem toho ponúknuť niekoľko ďalších vylepšení ako napríklad grafénovú batériu schopnú bezdrôtovo nabíjať iné zariadenia (smartfóny, slúchadlá, atď.).

Čo hovoríte na dizajn telefónu? Páči sa vám ako môže vyzerať novinka? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.