Úvod Výrobcovia Energizer zbrojí: Pripravuje telefón s 18 000 mAh batériou! Spoznáme ho už čoskoro

Energizer zbrojí: Pripravuje telefón s 18 000 mAh batériou! Spoznáme ho už čoskoro

0

Energizer sa uplynulý rok poctivo pripravoval na uvedenie svojho nového smartfónu. Ten nám môže ukázať už počas nadchádzajúceho veľtrhu MWC v Barcelone. Okrem neho však ešte ukáže, a teraz sa posaďte, 25 ďalších modelov. Všetky z nich budú s najväčšou pravdepodobnosťou zamerané na vyššiu výdrž batérie.

Jeden z chystaných modelov má pritom ponúknuť až 18 000 mAh batériu. 18 000! Niet sa však čomu čudovať. Už minulý rok sme mohli vidieť model Energizer Power Max P16K Pro, ktorý v sebe niesol 16 000 mAh akumulátor. Výrobca však vyrobil len obmedzený počet kusov. K nám sa tak vôbec nedostal.

Na MWC by sme mohli spoznať Energizer Ultimate, nový modelový rad, ktorý bude zložený zo šiestich prémiových smartfónov. Jeden z nich má ponúknuť skladací displej, ďalšie zas vysúvacie fotoaparáty. Máme sa na čo tešiť!

Medzi ďalšie modelové rady patrí napríklad Energy (lacné, neinteligentné telefóny) a Hardcase (odolné neinteligentné telefóny). Celkový počet nových zariadení sa zastaví na čísle 26. Na tak mladú, a čo sa smartfónov týka aj neskúsenú spoločnosť, tak ide o obrovský projekt. Telefóny s označením Energizer vyrába Avenir Telecom.