kamera

Ak potrebujete mať svoje obydlie pod kontrolou počas vašej neprítomnosti, ideálne riešenie predstavuje kompaktná bezpečnostná kamera, ku ktorej sa dokážete okamžite pripojiť pomocou vášho smartfónu.  

Pokročilú bezdrôtovú IP kameru do domácnosti, ktorú predáva e-shop TomTop v obmedzenom počte kusov, môžete získať za 24,52 EUR. Za danú cenu toho ponúka skutočne veľa. Záznam v štandardnom FHD rozlíšení je len minimom.

IP kamera

Cena: 24,52 € | Dostupnosť: 1010 kusov

Optika vďaka vstavaným IR senzorom vidí aj v noci, a to do vzdialenosti 15 metrov. Kamera ich má šesť a pri zlých svetelných podmienkach sa aktivujú automaticky. Konštrukcia kamery je navrhnutá tak, aby sa dokázala pozerať všetkými smermi v 355 stupňovom zornom uhle.

domaca kamera

Veľmi jednoduché je spojenie smartfónu s kamerou, resp. s vašou WiFi sieťou. Stačí naskenovať QR kód a spojenie prebehne takmer automaticky. Kamera môže nehrávať nepretržite celý deň a obsah uloží na pamäťovú kartu, ktorá môže mať maximálnu kapacitu 128 GB.

bezpecnostna

Kamera disponuje detekciou pohybu, zabudovaným mikrofónom a reproduktorom. Pomocou telefónu môžete na diaľku prehovoriť na svojho domáceho miláčika, alebo dostanete okamžité upozornenie pri neočakávanej návšteve.

Kamera je inak vyhotovená z plastu, podporuje všetky dôležité sieťové štandardy, má minimálnu spotrebu energie a určená je hlavne do interiéru. Aj keď dokáže pracovať pri najnižšej teplote -10 stupňov Celzia, kamera nie je odolná voči vlhkosti a ďalším poveternostným vplyvom.