Úvod Aplikácie WhatsApp prichádza s veľkou novinkou: Môžeš si ju vyskúšať už teraz!

WhatsApp prichádza s veľkou novinkou: Môžeš si ju vyskúšať už teraz!

0
whatsapp

Po majiteľoch iPhonov sa dočkali aj majitelia smartfónov z opačného brehu rieky. V Android verzii populárnej aplikácie WhatsApp po novom pribudla podpora pre žiadanú funkcionalitu Obraz v obraze, ktorá nám umožní pozerať zdieľané videá bez toho, aby sme museli zatvárať otvorenú konverzáciu.

Novinka pribudne po inštalácii poslednej aktualizácie prostredníctvom Google Play Store, kde by sa mala skôr či neskôr objaviť každému jednému používateľovi.

Funkcionalita PiP (Obraz v obraze) nám umožní spustiť YouTube alebo Facebook video priamo nad používateľským prostredím aplikácie. Stačí len kliknúť na odkaz v chate, po čom sa v jednom z rohov displeja objaví malé okno, ktoré sa dá dotykom prsta presúvať z jedného miesta na druhé.

Táto vymoženosť bola donedávna dostupná iba pre operačný systém iOS a toho, kto si do svojho Android smartfónu nainštaloval beta verziu aplikácie WhatsApp. Všetko teda nasvedčuje tomu, že niekoľko týždňov dlhé testovanie už konečne skončilo a teraz prichádza na rad sprístupnenie stabilného aktualizačného balíčka pre širokú verejnosť.