Ulefone Armor 6
Ulefone Armor 6

Zariadenia od výrobcu Ulefone patria medzi nesmierne obľúbené. K srdcu prirástli hlavne ľuďom, ktorí hľadajú buď veľkú batériu alebo poriadne odolnú konštrukciu. Nový Ulefone Armor 6 spája obe vlastnosti tak dobre, ako nikdy predtým.

Spoločnosť prekopala celkový dizajn, resp. ergonómiu, vďaka čomu do ruky sadne lepšie než kedykoľvek predtým. Konštrukcia je vyrobená z kvalitnej gumy, kovu a plastov. Keď to však spojíte do jedného kusu, vznikne zariadenie odolné voči pádom, ponoreniam či naozaj nevhodnému zaobchádzaniu.

Ulefone Armor 6
Ulefone Armor 6

Ulefone okrem toho tvrdí, že jeho novinka dokáže vydržať teploty v rozmedzí od -20 °C do 60 °C. Dosť teda bola obáv z toho či ti telefón nezamrzne alebo či sa z príliš veľkej zimy nevypne.

Čo sa hardvérovej výbavy týka, Ulefone Armor 6 ponúka IP68/IP68K/MIL-STD-810G štandardy, ktoré prispievajú k celkovej odolnosti zariadenia. Okrem toho však vo výbave nechýba UV senzor, ktorý ťa upozorní na to či je hodnota UV na priamom slnku zvýšená alebo nie. Perfektná vecička.

Ulefone Armor 6
Ulefone Armor 6

Zariadenie disponuje 6,2-palcovým FHD+ displejom s rozlíšením 2 246 x 1 080 pixelov, ktorý je tak akurát veľký a jemný pre pozeranie filmov, seriálov či brázdenie po sociálnych sieťach.

Všetky pixely poháňa procesor Helio P60, prvý čipset vybavený AI od spoločnosti MediaTek. Procesoru pomáha až 6 GB operačná pamäť RAM128 GB úložisko, čo je vysoký nadštandard. Zadná strana je osadená 21 Mpx + 13 Mpx snímačmi, predná zas 13 Mpx selfie kamerou.

Ulefone Armor 6
Ulefone Armor 6

Nechýba ani veľká 5 000 mAh batéria, čo sa pri tak tenučkej konštrukcii ani nezdá. Tak veľká batéria hravo zvládne 2 dni plnohodnotného používania. Okrem toho sa však dokáže nabíjať bezdrôtovo, a to pri výkone 18 W.

Ulefone Armor 6
Ulefone Armor 6

Spoľahnúť sa môžeš na plnú podporu 4G frekvencií slovenských operátorov (vrátane 800 MHz pásma), snímač odtlačkov prstov, NFC, technológiu odomykania pomocou rozpoznania tváreAndroid 8.1 Oreo.

Ulefone Armor 6
Ulefone Armor 6

Inými slovami, poriadna nálož, ktorá čaká na nových majiteľov. Jeden údaj nateraz nevieme a tým údajom je cena. Pokračujeme v sledovaní oficiálneho webu Ulefone, kde dôjde k jej zverejneniu. Veríme, že už čoskoro.