Ak si rodený rádioamatér, máme pre teba skvelú správu. Smartfón so vstavanou vysielačkou, Ulefone Armor 3T, je momentálne vo výraznej zľave, ktorá však už potrvá len pár dní.

Ulefone sa tento rok poriadne vyšvihol. Medzi ich najsvetlejšie momenty jednoznačne patrí aj Ulefone Armor 3T so vstavanou vysielačkou, ktorý pri navrhovaní poriadne otestoval. Presvedčiť sa o tom môžeš tu alebo tu. Tí ľudia, ktorí si ho už stihli kúpiť s ním sú nadmieru spokojní.

Niet sa čomu čudovať. Zariadenie disponuje IP68, IP69K a MIL-STD-810 štandardami, vďaka čomu je odolný voči vode (aj horúcej) a pádom. Okrem toho ponúka aj spomínanú aj spomínanú vysielačku, procesor Helio P23, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko a gigantickú 10 300 mAh batériu.

Čo sa zvyšku výbavy týka, tešiť sa môžeš na 21 Mpx zadný a 13 Mpx predný fotoaparát, čo v dnešnej dobe úplne postačuje. Nechýba ani prítomnosť snímaču odtlačkov prstov, NFC pre Google Pay a Android 8.1 Oreo.

Ak ťa ponuka zaujala, tvoj môže byť 248,61 €. Treba sa však poponáhľať, akcia končí o 5 dní, resp. po vypredaní zásob (momentálne dostupných ešte 92 kusov).