Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Bude mať menší otvor: Samsung výrazne zredukuje veľkosť foťáku v displeji!

Bude mať menší otvor: Samsung výrazne zredukuje veľkosť foťáku v displeji!

0

To, že Galaxy S10 ponúkne dieru v displeji, vieme už dlhšie. Po novom sme sa však dozvedeli aj to, že otvor nebude až tak veľký, ako je v prípade Galaxy A8s. Niečo podobné sa však dalo vzhľadom k rozdielnym triedam a cenám i očakávať.

Túto novinku nám prezradil renomovaný leaker Ice universe, a to tak, že zverejnil odfotografované ochranné sklo, ktoré vraj patrí nadchádzajúcej vlajkovej lodi spoločnosti Samsung. Autentický záber zrejme vznikol priamo vo fabrike, kde budú Android smartfón dávať dokopy.

Finálna montáž vyrobených komponentov by mohla odštartovať niekedy na prelome januára a februára. Produkcia Infinity-O panelov s menšími dierami vraj už začala, pričom to isté možno povedať i o iných kľúčových súčiastkach z Galaxy S10.

Ice universe zároveň prezradil, že veľkosť konštrukcie obyčajného modelu dosahuje veľkosť Galaxy S8, hoci ponúka rozmernejšiu uhlopriečku. Posledné úniky spomínajú 6,1″, čo je v porovnaní so staršou generáciou presne o 0,3″ viac. Umožnili to tenšie rámiky okolo displeja, vďaka ktorým sa vraj dá pohodlne používať v jednej ruke.

Samsung nám svoje budúcoročné esá vrátane skladacieho Galaxy F ukáže koncom februára ešte pred oficiálnym začiatkom podujatia Mobile World Congress 2019.