Úvod Výrobcovia Samsung Samsung predbieha Huawei: Galaxy A8s bude predstavený skôr

Samsung predbieha Huawei: Galaxy A8s bude predstavený skôr

0
Samsung Galaxy A8s

Na verejnosť sa dostal oficiálny dátum predstavenia nového smartfónu strednej triedy z produkcie čínskej spoločnosti Huawei. Na tom by nebolo nič zvláštneho, keby nemalo ísť o prvý smartfón s otvorom v obrazovke.

Huawei nový model s očakávaným označením Nova 4 predstaví 17. decembra 2018. Ešte včera to vyzeralo, že bude skutočne prvým zariadením s novým riešením, ktoré nahradí nevzhľadné výrezy v displejoch. Situácia sa ale mení.

Otvor v obrazovke totižto má mať aj Samsung Galaxy A8s, ktorý bude ladený o niečo prémiovejšie. Jeho predstavenie sme očakávali na prelome rokov, no podľa najnovších správ Huawei predbehne.

Tak ako v predošlom prípade, aj v tomto sa dátum predstavenia objavil na čínskej sociálnej sieti Weibo. Samsung Galaxy A8s bude podľa týchto informácií predstavený 10. decembra 2018, čiže o celých 7 dní skôr ako Huawei Nova 4.

samsung galaxy a8s
Weibo

Aj keď sa zariadeniam tejto kategórie nevenuje toľko pozornosti ako vlajkovým lodiam, pre mnohých užívateľov sú dôležitejšie. Nestoja totižto 4-ciferné sumy a dovoliť si ich tak môže podstatnejšie väčšia skupina užívateľov.

Okrem toho ponúknu stále viac ako iba dobrú výbavu, ktorá bohate pokryje potreby aj možno náročnejších užívateľov. Uvidíme, ktorý z dvojice získa od verejnosti viac sympatií. Svoje určite urobí aj maloobchodná cena.