Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10: Naozaj v troch veľkostiach, o kamerách v displeji sa...

Samsung Galaxy S10: Naozaj v troch veľkostiach, o kamerách v displeji sa rozhoduje

0

Samsung Galaxy S10 ako výročná vlajková loď kórejského výrobcu sa skloňuje čoraz častejšie a nehovorí sa len o jednej verzii. Aj tento rok sú na pretrase rovno tri verzie, od najmenšej po najväčšiu.

Samsung Galaxy S10 s prívlastkom Mini veľa dôvery zatiaľ nevzbudzuje. Na trh sa totižto nedostal Galaxy S9 Mini, Galaxy S8 Mini a ani Galaxy S7 Mini, a to i napriek tomu, že sa o nich vždy pred predstavením novej generácie vlajkového modelu hojne špekulovalo.

Samozrejme, pre budúci rok existuje šanca, že sa Samsung Galaxy S10 Mini na trhu predsa len objaví. Stratégiu troch zariadení využíva Huawei a očividne je úspešná. Okrem toho si Galaxy S10 Mini želajú aj výrobcovia príslušenstva – ochranných krytov.

Práve od nich pochádza informácia o troch rôznych veľkostiach Samsungu Galaxy S10, ktorú zverejnil v grafickej podobe Evan Blass. Evan sa nezvykne mýliť, aj keď úplne neomylný nie je. Aké uhlopriečky obrazoviek môžeme očakávať, vidíte na obrázku nižšie.

samsung Galaxy S10
Evan Blass/@evleaks

Náhľady vyzerajú dobre aj vďaka symetricky uloženým predným kamerám pod čelom obrazovky, ktoré ale nemusia byť na správnom mieste. Skoršie správy hovoria, že tieto kamery výrobca uloží skôr pri kraj v hornej časti obrazovky a nie na stredovú os.

Samsung Galaxy S10
Údajné krycie sklá pre Samsung Galaxy S10

Do predstavenia novej vlajkovej lode Galaxy S10 a jej väčšieho / menšieho súrodenca ešte zostáva niekoľko dlhých týždňov. Na dostupné informácie sa zatiaľ netreba úplne spoliehať aj keď už celkom dobre naznačujú, akým smerom sa Samsung vybral.