Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10+ ako najlepšie vybavená verzia na nových renderoch!

Samsung Galaxy S10+ ako najlepšie vybavená verzia na nových renderoch!

Vyzerá zaujímavo!

2

Samsung Galaxy S10+ by mal byť najlepšie vybaveným modelom z nového radu Samsung Galaxy, ktorý oficiálne spoznáme niekedy v prvom štvrťroku 2019, pravdepodobne na prelome mesiacov február a marec.

Samsung Galaxy S10+ poženie Exynos 9820, spomína sa poriadna nálož pamätí, konštrukcia z keramiky, 5G a pár ďalších super vlastností. Zatiaľ však ide o dohady a skoré predpovede, ktoré najnovšie doplnil predbežný vzhľad novinky.

Ako by mohol vyzerať bežný Samsung Galaxy S10 už vieme. Využívať by mal nový Infinity-O AMOLED displej s okrúhlym otvorom pre prednú kameru. Tento typ displeja Samsung premiérovo použije pri vyššej strednej triede Galaxy A8s, ktorú snáď predstaví ešte tento mesiac.

Samsung Galaxy S10+
91mobiles

Samsung Galaxy S10+ by mal mať taktiež otvor v obrazovke, aj keď trochu iný. Render známych tvorcov 91Mobiles and OnLeaks v ňom vidí dokonca dve predné kamery, ktoré môžu slúžiť aj pre autentifikáciu pomocou rozpoznávania tváre. Otvor v obrazovke je teda širší, čo nemusí byť každému po chuti.

Zadná strana má veľmi blízko k aktuálnemu Galaxy Note 9. S tým rozdielom, že horizontálne uložené kamery sú tri a absentuje snímač odtlačkov. Čítačka sa presunie pod displej a pracovať bude na ultrazvukovej technológii, nie optickej, ktorá nie je taká dokonalá.

galaxy S10
91mobile

Všimnúť si ďalej môžeme už bežný konektor USB typ C a 3,5 mm audio rozhranie. Už sa objavili správy, že sa Samsung otvoru pre slúchadlá zbaví. Vôbec by sme sa nenahnevali, keby to ešte o rok odložil.

Zatiaľ ťažko povedať, ako blízko má render k finálnej podobe zariadenia. Kontroverzný otvor v displeji ale zrejme vyvolá plodnú diskusiu, či už bude menších alebo väčších rozmerov.

Čo všetko sa o modelovom rade Samsung Galaxy S10 povráva nájdete TU.