Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10 a jeho displeje: Až 3 verzie, všetky z nich...

Samsung Galaxy S10 a jeho displeje: Až 3 verzie, všetky z nich špičkové

0

Po detailnom obrázku, kde je vraj príležitosť vidieť prednú stranu odľahčenej vlajkovej lode spoločnosti Samsung, sme sa dostali aj k dôveryhodne vyzerajúcim číslám. A to ako od Galaxy S10 Lite, tak aj od dvoch drahších verzií s názvom Galaxy S10 a S10+. Čo všetko teda vieme?

Vďaka informáciám od renomovaného leakera Ice universe vieme, že môžeme očakávať tri rôzne uhlopriečky, 2K+ rozlíšenie, roky zaužívanú Super AMOLED technológiu a dva rôzne pomery strán. Najlacnejší model vraj ponúkne 18,5:9, zatiaľ čo zostávajúce dva 19:9.

Čo sa týka uhlopriečok, základná verzia Galaxy S10 by mala mať 6,1″ zobrazovací panel. Lite vraj vyfasuje 5,8″ a Galaxy S10+ pre zmenu až 6,4″ alternatívu. Podobné veľkosti boli aj očakávané, čo platí i o dierach pre selfie kamery. Výrobca ich podľa všetkého vybaví takzvaným Infinity-O displejom, ktorý mal premiéru s príchodom Galaxy A8s.

Keďže je ale ešte stále reč iba o špekuláciách, tak to treba brať s určitou rezervou, hoci máme tentokrát k dispozícii informácie od relatívne dôveryhodného zdroja. Oficiálnu technickú špecifikáciu spoznáme až koncom februára, kedy otvára svoje brány podujatie MWC 2019.