Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel U25 Pro oficiálne: Krásny dizajn s gradientovou zadnou stranou za menej ako...

Oukitel U25 Pro oficiálne: Krásny dizajn s gradientovou zadnou stranou za menej ako 100 €

0

Rok 2018 by sa v smartfónovom svete dal opísať aj ako rok výrezu v displeji a gradientnej farby zadného krytu. Práve zadný kryt je pre výrobcov veľmi dôležitý. Je to jedno z málo miest, kde môžu ukázať svoj dizajnovú vkus.

Gradientná zadná strana zlieva dve alebo viac farieb podľa toho ako máte naklonený telefón: OUKITEL už podobné zariadenie v ponuke má. Je to model U23, ktorý zlieva fialovú a modrú farbu. Teraz výrobca predstavuje druhý takýto model, akurát s podstatne nižšou cenou. Privítajte Oukitel U25 Pro.

Zadný kryt U25 Pro hrá čiernou a fialovou farbou. Záleží pritom, ako telefón natočíte, ktorá z nich bude dominantnejšia.

Základom U25 Pro je 5,5-palcový Full HD displej od LG s rozlíšením 1 920 x 1 080 pixelov. Chráni ho krycie sklo od Asahi, špecializovanej spoločnosti, ktorá to s krycími sklami jednoznačne vie. Aj napriek tomu, že nepoznáme presnú špecifikáciu procesora vieme, že pôjde o 8-jadrový kúsok, pravdepodobne od spoločnosti MediaTek.

Vo výbave U25 Pro sa okrem toho nachádza aj 4 GB RAM a 64 GB úložisko. Dostupná však bude aj verzia bez prívlastku „Pro,“ ktorá do vienka dostane 3 GB RAM a 32 GB úložisko.

Podľa našich informácií by sa mal U25 Pro začať predávať ešte tento mesiac. Počítať by ste mali s cenou výrazne do 100 €, čo je na telefón s 5,5“ Full HD displejom, 4 GB RAM a 64 GB úložiskom veľmi štedrá ponuka.

Ak chcete prémiovejší kúsok, skúste sa pozrieť na Oukitel U23, ktorý sa predáva za 174 €.