Smartfóny sú čoraz rozšírenejšie, čo znamená, že sa výrobcovia snažia odlíšiť akýmkoľvek spôsobom, ktorý priláka zákazníkov. Niektoré spoločnosti rady skúšajú aj extrémy, ktoré so sebou prinášajú buď najvyššiu alebo naopak najnižšiu cenu.

Oukitel spadá do druhej kategórie. Ich novinka, Oukitel U25 Pro, patrí medzi najlacnejšie zariadenia na trhu. Jeho cena siaha hlboko pod hranicu 100 eur.

Oukitel U25 Pro ponúka 5,5-palcový mierne zakrivený (2.5D efekt) Full HD displej od LG prekrytý sklom Asahi. Konštrukcia je vyrobená z hliníka, vďaka čomu je pevná a relatívne tenučká. U25 Pro v nej schováva 3 200 mAh batériu, ktorá síce nepatrí medzi najväčšie, no na jeden deň prevádzky hravo stačí. Nabiješ ju pomocou USB C portu, čo je pri tak lacnom zariadenia závan sviežeho vzduchu.

Telefón poháňa osemjadrový procesor MediaTek MT6750T s jadrami o takte 1.5 GHz, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko a Android 8.1 Oreo. Vo výbave sa okrem toho nachádza 13 Mpx + 2 Mpx zadný fotoaparát a 5 Mpx selfie fotoaparát.

Podľa našich informácií sa má U25 Pro začať predávať už od 24. decembra za 99,99 dolára, čo je v prepočte 87 €. Ak potrebuješ dočasný alebo čo najlacnejší smartfón, U25 Pro je pre teba. Viac informácií sa dozvieš na oficiálnom webe výrobcu.