Úvod OnePlus OnePlus 6T OnePlus 6T McLaren Edition oficiálne: Má až 10 GB RAM a šialene...

OnePlus 6T McLaren Edition oficiálne: Má až 10 GB RAM a šialene rýchle nabíjanie!

Poriadne delo!

0

Značka OnePlus si pred koncom roka 2018 pripravila špeciálnu edíciu najnovšieho smartfónu OnePlus 6T, ktorú má definovať rýchlosť. Aj preto sa výrobca spojil s automobilkou McLaren.

OnePlus 6T McLaren Edition je takmer totožný s bežným modelom OnePlus 6T. Pár rozdielov tu ale je a tie určite stoja za pozornosť. Sú tri. Prvý predstavujú pamäte. Novinka má totiž až 10 GB operačnú pamäť RAM spojenú s 256 GB úložiskom.

Druhá odlišnosť spočíva v nabíjaní. V balení sa nachádza 30 W adaptér s vodičom vo výraznej farbe, ktorý zariadenie nabije na 50 percent kapacity za 20 minút. OnePlus do balenia bežne prikladá 20 W adaptér pre nabíjanie.

OnePlus 6T McLaren
OnePlus 6T McLaren

Do tretice exkluzívny model charakterizuje upravený výzor. Pod sklom zadnej strany sa nachádza vrstva z uhlíkových vlákien a prítomné sú tiež línie vo farbe Papaya Orange.

OnePlus 6T McLaren
Set OnePlus 6T McLaren Edition

OnePlus 6T McLaren Edition sa začne predávať od 13. decembra za 699 EUR. Dostupnosť je ohlásená pre Európu a Severnú Ameriku, čiže sa bude dať zariadenie objednať aj od nás, a to prostredníctvom oficiálnej stránky výrobcu.

OnePlus 6T McLaren Edition