Úvod Zariadenia Chýba ti kamera do auta? Alfawise G70 má vysokú svetelnosť a záznam...

Chýba ti kamera do auta? Alfawise G70 má vysokú svetelnosť a záznam v plnom rozlíšení

0
Alfawise G70

Trh s palubnými kamerami do auta sa vďaka dopytu zo strany užívateľov poriadne rozrástol a svoje zariadenia z tohto segmentu ponúka čoraz viac výrobcov. Obľúbenému Xiaomi najnovšie konkuruje Alfawise G70.

Alfawise G70 má oproti ostatným kamerám s obdobne nízkou cenou nevídane vysokú svetelnosť udávanú clonovým číslom f/1.5. Vlastnosť vodiči ocenia pri zaznamenávaní diania v premávke hlavne v aktuálnom období, počas ktorého sa skoro stmieva.

Kamera pritom nahráva v plnom HD rozlíšení a v poriadne širokom 170 stupňovom zornom poli. Kvalitu záznamu deklaruje 1/2.7“ obrazový CMOS snímač IMX323, ktorý pochádza z dielne japonského Sony.

Alfawise_G70

 

Alfawise G70

Cena: 32,85 € | Dostupnosť: 275 kusov

Kamera má podobu obvyklého kvádra s veľkým 2,45″ displejom pre pohodlné ovládanie a sledovanie záznamov. Displej skôr poslúži pre kontrolné účely keďže má rozlíšenie 434 x 240 pixelov. Pod ním sa však nachádzajú hardvérové ovládače, ktoré okamžitú manipuláciu uľahčujú.

alfawise G70

Kamera má 1 GB operačnú pamäť a dáta ukladá na pamäťovú kartu s max. veľkosťou 64 GB. Výrobca odporúča používať microSD karty minimálnej triedy 10, poprípade výkonnejšie.

Kameru spojíte so smartfónom pomocou aplikácie a WiFi, vďaka čomu uvidíte zaznamenaný materiál a nastavíte ďalšie funkcie ako snímanie v slučke alebo automatické nahrávanie pri náraze či otrase (zabudovaný gyroskop). Kamera je priamo určená do interiéru vozidla.

Alfawise G70

Nie je teda odolná voči poveternostným vplyvom, pracovať môže v teplotách od -20 do 65 stupňov Celzia a napája sa z bežnej automobilovej zásuvky. Všetko potrebné pre pripojenie a montáž na čelné okno sa samozrejme nachádza v balení.

Kameru Alfawise G70 uviedol do bleskového predaja známy GearBest, a to s cenou 32,85 €. Základné poštovné stojí necelé dve eurá. GearBest uvádza dostupnosť 275 kusov trvanie akcie po dobu troch dní.

Elephone A5

Cena: 177,85 €

V bleskovej zľave sa tiež objavil Elephone A5 vo verzii pre európsky trh. Cenovo dostupný model je síce určený menej náročným užívateľom, no napriek tomu má vo výbave veľký 6,18″ displej s rozlíšením 2246 x 1080 pixelov, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a trojitú zadnú kameru. O dostatočnú výdrž na jedno nabitie sa postará 4000 mAh batéria.

elephone-a5

Elephone A5 v sebe spája všetky trendové náležitosti súčasnosti. Je tu zárez v obrazovke s dvojitou prednou kamerou a rôznymi senzormi, nechýba výrazné prevedenie s prelínaním farieb, tenké rámiky či telo z kovu.

elephone a5

Snímač odtlačkov sa v tomto prípade nachádza na bočnej strane. Elephone A5 vo farbe Twilight a verzii pre EU GearBest predáva za 177,58 €. Bleskový predaj potrvá necelé dva dni.

GearBest má toho v zľave v aktuálnom darčekovom období viac. Zvýhodnenú „ponuku zariadení exkluzívnych značiek“ nájdete zoradenú na vyčlenenej stránke na tejto adrese.