Úvod Výrobcovia Huawei Huawei P30 Pro príde so 4 zadnými fotoaparátmi!

Huawei P30 Pro príde so 4 zadnými fotoaparátmi!

0
Huawei P20 Pro

Bitku o najlepší mobilný fotoaparát tento rok podľa mnohých hodnotení vyhral Huawei, a to rovno dvakrát. Začiatkom roka vďaka modelu P20 Pro a len nedávno novou generáciou vlajkového zariadenia radu Mate.

Či bude Huawei úspešný v tejto oblasti aj v budúcom roku môžeme zatiaľ iba hádať. Konkurenciu ale určite nepodceňuje a pre čo najlepšie výsledky pridá ešte jeden fotoaparát. Aktuálne vlajkové lode majú fotoaparáty tri, Huawei P30 Pro bude mať štyri.

Ich počet prezrádza prostredníctvom e-shopu mobilefun.com známa značka – výrobca krytov, puzdier a príslušenstva pre mobilné zariadenia Olixar.

Tento výrobca zverejňuje kryty pre ešte nepredstavené zariadenia každoročne a vďaka nim sme spoznali približný vzhľad vlajkových lodí Samsung a ďalších očakávaných zariadení. Kryty pre Huawei P30 Pro si môžete pozrieť TU.

huawei p30 Pro

Ťažko povedať, akú úlohu bude štvrtá šošovka zastávať. Huawei v Mate 20 Pro vymenil monochromatický snímač za širokouhlé zábery. P30 Pro možno ponúkne oba. Všimnúť sa, samozrejme, dajú aj ďalšie detaily. Napríklad miniatúrny zárez, ktorý vzhľadom pripomína kvapku vody. Takýmto mini zárezom sa pýši OnePlus 6T.

Huawei P30 Pro to bude mať v budúcom roku náročnejšie. Konkurenčný Samsung chystá výročný top-end Galaxy S10, ktorý má byť skutočne poriadne vyzbrojený.