Úvod Výrobcovia Samsung FOTO: Je toto Samsung Galaxy S10 Lite?

FOTO: Je toto Samsung Galaxy S10 Lite?

1

Po uniknutom zábere ochrannej vrstvy displeja Galaxy S10 Lite sme sa dočkali aj detailného rendera, ktorý nám ukazuje, ako by mohla vyzerať odľahčená verzia vlajkovej lode. Očakávaný Android smarfón nemá okolo displeja s dierou pre selfie takmer žiadne rámiky.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že bude pripomínať nedávno predstavený mid-range kúsok Samsung Galaxy A8s. Nie však úplne. Vďaka čerstvému leaku od Ice universe vieme i to, že dostane badateľne lepší pomer medzi zobrazovacím panelom a prednou stranou konštrukcie. Pôjde predsa o cenovo dostupnejší high-end model.

Drahšie verzie Galaxy S10 dostanú podľa dostupných informácií z technologických kuloárov duálne selfie fotoaparáty, ktoré by mali byť tiež umiestnené priamo v displeji. Okrem Infinity-O panelu sa ale koncom februára dočkáme aj pokročilejšej Infinity Flex alternatívy. Tú ponúkne tiež už netrpezlivo očakávaný model Galaxy F so skladacou konštrukciou.

Nultý deň nadchádzajúceho podujatia Mobile World Congress 2019 sa tak dokopy dočkáme až 4 horúcich high-end noviniek so značkou Samsung, operačným systémom Android, pokročilým hardvérom a úplne novým dizajnom.