Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 FOTO: Takýto je dizajn Samsung Galaxy S10. Niekto ho používal v metre

FOTO: Takýto je dizajn Samsung Galaxy S10. Niekto ho používal v metre

1

Vyzerá to tak, že sme sa dopracovali až k jednému z finálnych prototypov budúcoročnej vlajkovej lode z dielne spoločnosti Samsung. Tentokrát však nie prostredníctvom nízko kvalitných fotografií z fabriky, ale záberu priamo z juhokórejského metra, kde zatiaľ oficiálne nepredstavený Galaxy S10 niekto veselo používal na chat s kamošom.

Kórejčan, ktorý záber zachytil a následne zverejnil na sociálnej sieti Twitter, si myslí, že ide o jednu z posledných podôb očakávanej Android novinky.

Naznačujú to aj nedávno publikované rendery vrátane uniknutých ochranných skiel, kde bola príležitosť vidieť v pravom hornom rohu malú dieru pre prednú selfie kameru. Všetky dôveryhodné zdroje hovoria o tom istom konštrukčnom prevedení a o tom istom displeji.

Vraj Galaxy S10 na verejnosti (FOTO via wccftech.com)

Koncom februára uzrú svetlo sveta až štyri rôzne verzie Galaxy S10. Samsung zrejme predstaví i jedno malé prekvapenie v podobe 5G modelu s limitovanou dostupnosťou. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že predaj zatiaľ obmedzia iba na americký a kórejský trh.

Klasická verzia Samsung Galaxy S10 sa vraj bude podobať na cenovo dostupnejšiu alternatívu Galaxy S10 Lite, no Galaxy S10 Plus dostane podľa dostupných informácií duálny selfie a citeľne väčšie rozmery. Jeho cenovka navyše vystrelí až nad 1 500 €. Stačí, keď niekto siahne po 1 TB internom úložisku.