Úvod Hry Hra Command & Conquer: Rivals je už dostupná aj pre OS Android

Hra Command & Conquer: Rivals je už dostupná aj pre OS Android

2

Spoločnosť EA koncom októbra potvrdila dostupnosť novej mobilnej hry Command & Conquer: Rivals, ktorá mala nadobudnúť aktuálnosť v decembri. December je tu a spolu s ním aj sľúbená dostupnosť. 

Command & Conquer: Rivals sa dá v našom regióne stiahnuť od týchto dní. Ak ste sa pre hru predbežne zaregistrovali, zrejme ste už obdržali upozornenie z obchodu Play.

Najnovší titul z produkcie EA je charakterizovaný ako strategická akčná hra v reálnom čase. Hra bola od počiatku navrhnutá a vyvíjaná pre mobilné zariadenia s dotykovým ovládaním. Tešiť sa môžete na vzájomné súboje plné rôznorodej techniky, od pozemných a leteckých jednotiek, cez tanky či obrnené vozidlá.

rivals

Netreba však očakávať priamu podobnosť s „veľkými“ titulmi Command & Conquer. Hra je iná, čo niektorí fanúšikovia série z pochopiteľných dôvodov kritizujú. Okrem toho treba počítať s nákupmi priamo v hre, ktorých cena sa pohybuje od 1,09 € – 109,99 € za jednu položku. Hra sa dá inak stiahnuť zadarmo.

Ak chcete dať novinke šancu, verziu pre zariadenia s operačným systémom Android si môžete stiahnuť TU.Command & Conquer: Rivals

https://www.youtube.com/watch?v=BwoicN2_x1A&feature=youtu.be