Babahu X1
Babahu X1

Čistenie zubov by pre každého z nás mala byť denná záležitosť. Správne čistenie by pritom malo trvať aspoň 2 minúty, čo sa niekomu môže zdať ako prehnane dlhý čas, ktorý potom zanedbávajú. S riešením prichádza zubná kefka Babahu X1, ktorá má čistenie zubov zvládnuť lepšie a rýchlejšie ako vy.

Babahu X1: Prvá kefka s umelou inteligenciou

Babahu X1 disponuje úplne inou konštrukciou než bežné kefky. Novinka nemá klasickú hlavu so štetinkami. Namiesto nich budete pracovať s akýmsi náustkom, do ktorého sa pri čistení „zahryznete“. Samotný náustok je vyrobený zo silikagélu, v ktorom je uložené bakteriostatikum určené pre boj s baktériami.

Babahu X1
Kefka Babahu X1 má nezvyčajný tvar a umelú inteligenciu. Zuby vyčistí do 20 sekúnd

Výrobca si je svojou technológiou tak istý, že si tvar kefky so 6D štetinkami stihol patentovať. Najväčším ťahákom Babahu X1 je však rýchlosť akou zuby čistí. Pokoj by ste mali mať už po 10 – 20 sekundách, keď zo zubov zmizne 99,9 % baktérií.

Babahu X1
Vibrujúca hlavica dokáže vďaka AI algoritmu odstrániť 99,9 % baktérií za 10 až 20 sekúnd.

Sonická kefka kmitajúca na 31 800 až 40 000 vibrácií za minútu pri dospelých, resp. 18 000 až 31 800 vibrácií za minútu pri deťoch je okrem toho extrémne šetrná k ďasnám. Zaujímavosťou je, že presnú hodnotu nastavuje umelá inteligencia, ktorá neustále sleduje tvar zubov a ďalšie parametre.

Kefka Babahu X1 je medzi ľuďmi extrémne populárna. Svedčí o tom aj úspech na štartovači Indiegogo, kde projekt vyzbieral 633 % z požadovanej čiastky 5 000 amerických dolárov.

Najrýchlejší záujemcovia pritom môžu ušetriť 50 % z finálnej ceny kefky. Za 87 € pritom získate samotnú kefku, strojček aj nabíjačku. Ak máte doma dieťa, ktorému by ste kefku taktiež chceli kúpiť, zvoliť si môžete set pre rodinu, ktorý stojí 166 €. Sú v ňom kefky pre vás aj dieťa a náhradná hlavica pre dospelého.

Ako získať viac zadarmo

Babahu chce, aby sa o ich kefke hovorilo, preto spúšťa program odmeňovania. Ak kefku odporučíte svojmu známemu, ktorý si ju potom skutočne kúpi (cez Indiegogo), získate nasledovné výhody:

  • 3 odporučenia: 1 náhradná hlavica zadarmo
  • 10 odporučení: 1 kefka Babahu pre dospelého
  • 15 odporučení: 1 kefka Babahu a 1 náhradná hlavica
  • 20 odporučení: 1 kefka Babahu pre dospelého a 1 kefka Babahu pre dieťa

Odkaz pre zdieľanie môžete získať niekoľkými spôsobmi. Stačí ak sa prihlásite do Indiegogo a potom kampaň vyzdieľate na sociálnych sieťach cez tlačidlá sociálnych sietí priamo na stránke Indiegogo.

Ak si niekto kúpi kefku cez váš odkaz, môžete získať produkty zdarma.

Druhou možnosťou je skopírovanie odkazu cez tlačidlo úplne vpravo.

Ak ťa kefka zaujala, ani neváhaj, neskôr bude podstatne drahšia. Predpokladaný dátum doručenia prvej várky spadá na január 2019.