Úvod Novinky Toto nesmie chýbať v tvojej výbave: Power banka Xiaomi Rock teraz stojí len...

Toto nesmie chýbať v tvojej výbave: Power banka Xiaomi Rock teraz stojí len 20 €!

5

Cestovanie dokáže byť stresujúcou záležitosťou. Či vaše kroky vedú za rodinou, na výlet s vaším partnerom alebo kľudne na internát, zbaliť sa čo najefektívnejšie by vždy malo byť prioritou. Kto by predsa chcel vláčiť prebytočné veci, ktoré len zbytočne zaberajú miesto a veľa vážia?

Túto situáciu si veľmi dobre predstavili aj inžinieri Xiaomi, ktorí sa rozhodli skombinovať dve zariadenia do jedného. Tým prvým je power banka, no a tým druhým zas nabíjačka, ktorá dokáže nabiť až tri zariadenia naraz. Šikovná vecička, čo poviete?

Xiaomi ROCK

Cena: 20 €

Ako už názov Xiaomi ROCK napovedá, po dizajnovej stránke ide skutočne o skalu. Malá krabička by však nemala chýbať nikomu, kto si počas cestovania musí dobiť telefón alebo fotoaparát.

Zariadenie má 2 USB A porty a jeden USB C port. Jeho unikátnosť však tkvie v tom, že v sebe nesie 5 000 mAh batériu, ktorá sa nabíja veľmi šikovne. Stačí k nej totiž pripojiť klasický európsky adaptér do zásuvky a nabíjate všetko naraz. Aj zariadenia, aj power banku.

Xiaomi ROCK má v sebe inteligentný okruh, ktorý dáva pozor, aby vaše zariadenia tzv. neprebila. Rovnako stráži aj svoju vlastnú batériu. Power banka Xiaomi ROCK s 5 000 mAh kapacitou sa predáva v obchode eBay za rovných 20 €.