Úvod Výrobcovia Huawei Priamy útok na Samsung: Huawei predstaví telefón s otvorom na predný fotoaparát

Priamy útok na Samsung: Huawei predstaví telefón s otvorom na predný fotoaparát

0

Huawei, čo sa smartfónov týka, nasadil poriadne agresívnu stratégiu. Spoločnosť plánuje predbehnúť Samsung, a to znamená, že ho musia predbehnúť na všetkých frontoch. Aj tých inovačných.

Už teraz vieme, že inžinieri čínskeho giganta robia všetko pre to, aby pripravili čo najlepší skladací smartfón. Ešte predtým však chcú kórejskému rivalovi uštedriť jednu tvrdú ranu.

Priamy súboj so Samsungom

Huawei tento rok predstavil niekoľko dôležitých zariadení. Začiatkom roka prišiel model P20 Pro, ktorý úspešne kradol slávu Galaxy S9, v októbri zas Mate 20 Pro určený pre boj s úspešným Galaxy Note 9. Teraz chce spoločnosť prísť s ďalšou novinkou – prvým smartfónom s „Infinity O“ displejom. Stať sa tak má už v decembri.

Výrobca svoje plány zverejnil pomocou pútača na predstavenie. Na obrázku môžeme vidieť siluetu smartfónu s malým výrezom v ľavej časti displeja.

Podobný smartfón plánuje predstaviť aj Samsung. Ísť má o model Galaxy A8s, no či ho stihne predstaviť už v decembri je otázne. Obaja výrobcovia pre zákazníkov mesiac čo mesiac pripravujú peknú šou. Priamy konkurenčný súboj prináša zaujímavé technológie, z ktorých môžu čerpať práve spotrebitelia.

Rok 2019 má byť ešte zaujímavejší, tak sa pripútajte a sledujte s nami, čo nás čaká!