Úvod Zariadenia TV box X96 mini s OS Android premení telku na centrum plné...

TV box X96 mini s OS Android premení telku na centrum plné aplikácií a filmov

0
tv box
Redscull/YouTube

TV box X96 mini patrí medzi najobľúbenejšie cenovo dostupné set-top-boxy, ktoré dokážu podstatne rozšíriť možnosti akéhokoľvek televízora alebo monitora. Dostupný je dokonca v dvoch pamäťových prevedeniach.

TV box X96 mini sa dá aktuálne kúpiť v 8 GB a 16 GB verzii s malým cenovým rozdielom. 8 GB model je veľmi skromný a určite sa oplatí siahnuť po 16 GB prevedení, ktoré je doplnené 2 GB operačnou pamäťou.

Ak by interná pamäť pre multimediálny obsah nestačila, dá sa rozšíriť pomocou pamäťových kariet s maximálnou kapacitou 64 GB. Hlavnou výhodou set-top-boxu je ale pripojenie na internet, ktoré vám otvorí možnosti operačného systému Android, obchodu Google Play a aplikácií ako YouTube a podobne.

tv box

TV box X96 mini

Cena: 25,25 €Dostupnosť: 250 kusov

TV box X96 mini pripojíte k TV cez HDMI konektor a k domácej sieti cez bežné WiFi alebo pomocou fyzického Ethernet konektora RJ45. Napriek veľmi dostupnej cene set-top-box prináša obraz v HD kvalite a podporuje súčasné kódovanie H.264, H.265 a napr. VP9. Zariadenie si poradí s väčšinou formátov multimediálneho obsahu.

TV box X96 mini je dodávaný s diaľkovým ovládačom a všetkým, čo je potrebné pre zapojenie a prevádzku. E-shop Tomtop tento TV box predáva za asi 25 EUR, čo je naozaj málo. Počet dostupných kusov s touto cenou je ale limitovaný a na jednu objednávku je možné zakúpiť maximálne 5 kusov zariadenia.

11. november

Aj v tomto e-shope prebieha zľavová akcia pri príležitosti Dňa nezadaných, ktorý pripadol na 11. november. Zvýhodnená ponuka stále platí pre zariadenia z rôznych kategórií.

V ponuke sa nachádzajú smartfóny, drony, inteligentné hodinky, ale aj hračky alebo doplnky do domácností. Samostatnú stránku venovanú zľavám nájdete na tejto adrese.