Úvod Aplikácie Hľadáš darček, ktorý poteší? Slovenský Sygic je momentálne najlacnejší v histórii

Hľadáš darček, ktorý poteší? Slovenský Sygic je momentálne najlacnejší v histórii

Uchmatni si lacnú kópiu Sygicu kým sa dá!

0

Praktický vianočný darček nemusí mať iba fyzickú podobu. Svojim známym, rodine a sebe môžete darovať predplatné hudobnej alebo VoD služby či spoľahlivú navigáciu na cesty. Obzvlášť výhodný je aktuálne slovenský Sygic.

Sygic sa rozhodol ceny prémiových licencií s doživotnými aktualizáciami stiahnuť až o 80 percent. Pripravené má zvýhodnenia aj pre aktívnych užívateľov platených licencií. Zvýhodnenia sú iba dočasné a vznikli pri príležitosti „nákupných sviatkov“ Black Friday a Cyber Monday.

Napríklad celá mapa Európy môže byť vaša za 9,99 EUR. Ak si ju objednáte s doplnkovými funkciami – informáciami o doprave v reálnom čase, stáť vás bude 13,99 EUR. Celý svet pritom momentálne stojí 19,99 EUR oproti pôvodným 99,99 EUR.

navigacia

Ak už licenciu máte a hromžíte, že ste neušetrili, žiadny strach. Kúpiť si môžete doživotnú licenciu pre funkciu Head-up Display, Real View navigáciu alebo Dashcam pre nahrávanie situácie v premávke. Každá z funkcií stojí znížených 2,99 EUR.

Navigácia Sygic

K daným zľavám sa dostane každý a veľmi jednoducho. Stačí si stiahnuť aplikáciu Sygic z obchodov s aplikáciami pre najpoužívanejšie mobilné platformy iOS (TU) alebo Android (TU). Po spustení otvorte bočné menu aplikácie a prejdite na Obchod Sygic, kde všetky uvedené zľavy uvidíte. Podľa informácií v aplikácii potrvajú ešte 7 dní.