Xiaomi okrem smartfónov vyrába aj zaujímavé príslušenstvo a iné zariadenia. Napríklad inteligentnú kolobežku.

Ak ste si mysleli, že Xiaomi ponúka len smartfóny a príslušenstvo k nim, mýlili by ste sa. Označenie „Mi“ sa objavilo už na kadejakých výrobkoch, od variča ryže, až po tenisky. Teraz si s podobným označením môžete kúpiť aj kolobežku.

Xiaomi Mijia – elektrická kolobežka

Cena: 389,39 € | Dostupnosť: EÚ sklad

Neobyčajná kolobežka sa volá Xiaomi Scooter 2 (Mijia) a ako by ste už mohli čakať, hravo sa k nej pripojíte aj pomocou smartfónu. S dojazdom približne 30 km na jedno nabitie je to priam ideálny mestský prostriedok. Či už sa chcete rýchlejšie dostať do práce, školy či malý nákup, Mijia s tým nebude mať žiaden problém. Zvláda dokonca maximálnu rýchlosť až 25 km/h.

Takáto technologická kolobežka doteraz stála približne 500 € s tým, že doplatiť ste si pri dovoze museli aj 20 % daň. Nová ponuka obchodu GeekBuying však cenu poriadne znížila.

Cena v EÚ sklade dosahuje zaujímavú hranicu 389,39 €, čo je perfektné, keďže kolobežka je už v Európe, a tak nemusí cestovať z ďalekej Číny. Okrem toho sa vyhneš aj plateniu 20 % dane pri dovoze.

Xiaomi Wiha

Cena: 21,23 €

Znie to možno zvláštne, no Xiaomi skutočne vyrába aj náradie do mini dielne a ešte aké pekné a kvalitné. Celý set sa volá Xiaomi Mijia Wiha a nájdeš v ňom skrutkovač s vymeniteľnými bitmi. Celkovo ich je 24, a tak ťa doma nikdy nič neprekvapí.

Bity sú zoradené podľa veľkosti, a tak nebudeš mať problém s jednou sadou uloženou v kvalitnom hliníkovom puzdre opraviť čokoľvek od okuliarov, objektívov až po bicykle. Ak sa ti set páči, objednaj si ho a GeekBuying ti set doručí bez doplácania 20 % dane.

https://youtu.be/qUOeL_urZN0

GeekBuying si predvianočné zľavy rozdelil do troch hlavných skupín. Na tejto stránke nájdeš tech gadgety so zľavou do 80 %. Na tejto zas všetky zľavy týkajúce sa EÚ skladu, no a na poslednej stránke nájdeš všetky zlacnené Xiaomi zariadenia.