Úvod Výrobcovia Sony Prinesie trojitý fotoaparát aj Sony? Render Xperia XZ4 vyzerá úchvatne!

Prinesie trojitý fotoaparát aj Sony? Render Xperia XZ4 vyzerá úchvatne!

1

Divízia Sony Mobile svojim zákazníkom ešte nepriniesla vlajkový smartfón, ktorý by bol vybavený trojitou zadnou kamerou. Duálny modul už používa model XZ2 Premium a tiež Xperia XA2 Ultra, ktorá má ale dve kamery na prednej strane.

Sony Xperia XZ4 sa neočakávane objavila v podobe renderu, ktorý pochádza zo spoľahlivých zdrojov @OnLeaks a MySmartPrice. Render je vytvorený na základe priemyselnej schémy a podobným spôsobom bol v predstihu odhalený napríklad Google Pixel 3 XL alebo LG V40 ThinQ.

Autori tiež predpovedajú vzhľad a prevedenie Nokie 9, ktorá má byť predstavená začiatkom roka 2019.

sony xperia XZ4
@OnLeaks

Ak bude Sony Xperia XZ4 skutočne vyzerať tak ako na snímkach nižšie, máme sa na čo tešiť. Takmer perfektný kváder s decentne zaoblenými hranami by mal mať na výšku 166,9 milimetra a hrúbku 8,2 milimetra. Displej, snáď OLED, porastie. Spomína sa uhlopriečka 6,5-palca.

sony xperia xz4
@OnLeaks

Zadná strana patrí vertikálne uloženému trojitému fotoaparátu, ktorý nad konštrukciu vyčnieva len mierne. Snímač odtlačkov nevidno. Sony sa zrejme vráti k predchádzajúcej koncepcii a snímač odtlačkov nájdeme umiestnený v bočnej hrane. 3,5 mm rozhranie sa tradične nekoná, poteší však hardvérová spúšť fotoaparátu.

Sony Xperia XZ4 má zatiaľ čas. Neuvidíme ju skôr než na podujatí Mobile World Congress 2018, ktoré sa koná vo februári v španielskej Barcelone. V tomto období bude vrcholiť nadšenie okolo kórejského esa Samsung Galaxy S10, od ktorého sa očakáva veľa. Skalných fanúšikov Sony snáď neopije.