Úvod Zariadenia Ďalšia parádna ZĽAVA: Toto šikovné zariadenie ti pomôže s jazykovými bariérami

Ďalšia parádna ZĽAVA: Toto šikovné zariadenie ti pomôže s jazykovými bariérami

0

Nejdú ti jazyky? Nevadí, pretože tento problém dokážu aspoň čiastočne vyriešiť moderné technologické vymoženosti. Jednou z dostupných možností je aj šikovný ručný prekladač s krásnou hliníkovou konštrukciou, ktorý si teraz navyše môžeš zaobstarať s dočasne zníženou cenovkou.

Zariadenie Aibecy dokáže v reálnom čase prekladať hovorené slovo z jedného jazyka do druhého. Stačí ho len umiestniť medzi dve osoby, ktoré si nerozumejú, stlačiť jedno z dvoch prítomných hardvérových tlačidiel a následne chvíľu počkať, nech si spraví svoju prácu. Medzi podporovanými jazykmi nechýba dokonca ani ten náš, pričom ich celkový počet dosahuje číslo 40.

Zariadenie funguje prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth vo verzii 4.0, cez ktorú prebieha komunikácia so špeciálnou aplikáciou v Android alebo iOS smartfóne. V útrobách krásnej hliníkovej konštrukcie sa zase nachádza 800 mAh batéria s výdržou 8 hodín nepretržitej prevádzky. V pohotovostnom režime však zvládne až 25 dní.

Prekladač nájdeš v ponuke e-shopu Cafago, kde ťa po využití akciového kupónu UU0735 vyjde necelých 33 €. So zníženou cenovkou je ale k dispozícii iba 480 kusov, z ktorých už stihli cez 200 predať, takže sa treba v prípade záujmu trošku poponáhľať. Clo je v cene a dovoz až na Slovensko ide aj tentokrát na účet predajcu, pričom celý proces potrvá od 7 do 15 pracovných dní. Tovar putuje z Číny.