Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ v novom šate: Toto je farebné...

Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ v novom šate: Toto je farebné prevedenie Ice Blue

0

Huawei nastolil v tomto roku s vlajkovým modelom P20 Pro nový trend. Tentokrát nepoukazujeme na trojitý fotoaparát, ale na farebné prevedenie Twilight. Takzvaný gradient, alebo ak chcete prelínanie farieb, si medzičasom osvojilo niekoľko výrobcov smartfónov.

Takéto farebné prevedenie je vizuálne podmanivé a jednoducho vyzerá dobre. Aspoň pre niekoho. Ponímanie vzhľadu je subjektívne a niekto dáva predsa len prednosť tradičnej čiernej alebo nenápadnej striebornej farbe.

Povrchovú úpravu s prelínaním farieb si osvojil Honor, Meizu, Huawei aj v najnovšej vlajkovej lodi alebo také OnePlus, ktoré čoskoro uvedie do predaja model 6T v prevedení Thunder Purple.

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9+ Ice Blue

Činí sa aj Samsung a špeciálne v Číne predstavil Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ v prevedení Ice Blue, ktoré postupne prechádza z modrej farby do striebornej. Zatiaľ nie je známe, či bude táto verzia ponúkaná aj na trhoch mimo Číny.

Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ je u nás ponúkaný v prevedeniach Lilac Purple (fialová), Midnight Black (čierna) a Coral Blue (modrá). Existujú ešte špeciálne verzie Sunrise Gold (zlatá) a Burgundy Red (výrazná červená).

Vlajkové lode zo začiatku roka už stihol zatieniť Galaxy Note9, no ich nové farebné prevedenie môže pozdvihnúť záujem zo strany zákazníkov. Nakoniec, stále nakupujeme aj očami. Pokojne ale môže ísť o predpremiéru nového farebného prevedenia pre budúcoročný Samsung Galaxy S10.