Úvod Výrobcovia Samsung Samsung: Ak skladací telefón a Galaxy S10 neuspejú, máme vážny problém

Samsung: Ak skladací telefón a Galaxy S10 neuspejú, máme vážny problém

2
Koncept technobezz.com

Jedna z viacerých divízií juhokórejského giganta má pred sebou nepekné vyhliadky. Všetko teraz závisí iba od toho, ako úspešná bude jeho nadchádzajúca vlajková loď. Keď Galaxy S10 zaboduje, Samsung čaká ružová budúcnosť. V opačnom prípade môže výrobca smartfónov skončiť v kríze.

Model Galaxy Note 7 dopadol katastrofálne a o Galaxy S9, S9 Plus či Note 9 nie je až taký záujem aký bol pôvodne očakávaný. Najhoršie na tom celom ale je, že kritika mobilných produktov smeruje už aj z interného prostredia spoločnosti.

Keďže vývoj niečo stojí, tak to takto nemôže pokračovať donekonečna. Predovšetkým ak padne reč na účet za vytvorenie avizovaného skladacieho smartfónu s pokročilým Infinity Flex displejom. Niečo také musí predsa stáť poriadnu kopu peňazí.

Ako píše GSMArena, Samsung má preto s Galaxy S10 a Galaxy F (dokopy sa vraj začiatkom roka dočkáme až 3 nových high-end modelov) jedinečnú príležitosť celému svetu opäť dokázať, že ešte stále patrí do prvej ligy mobilného priemyslu.

Pokiaľ mu to vyjde, nemusí sa ničoho obávať. Ľahké to však rozhodne nebude, pretože konkurencia i napriek úspechom nezaháľa. Svoje prvé skladacie kúsky vyvíja Huawei, Apple, Xiaomi a dokonca aj LG. Inžinieri z radov Samsungu musia preto nájsť spôsob, ako vyniknúť.

Skladací Galaxy F by mal uzrieť svetlo sveta spolu s Galaxy S10 koncom februára. Predstavenie prebehne podľa tradície počas nultého dňa nadchádzajúceho podujatia MWC 2019.