Úvod Samsung Samsung Galaxy A9 Samsung na Slovensku začína predávať Galaxy A9 so 4 fotoaparátmi!

Samsung na Slovensku začína predávať Galaxy A9 so 4 fotoaparátmi!

4

V slovenských obchodoch je od dnešného dňa k dispozícii špičkovo vybavený Android smartfón Samsung Galaxy A9. Medzi jeho prednosti patrí aktuálny farebný trend gradient, krásny AMOLED displej a aj štyri fotoaparáty, ktoré okupujú zadnú stranu jeho prémiovej konštrukcie zo skla a hliníku.

Aká je teda odporúčaná maloobchodná cena? Výrobca v čerstvej tlačovej správe tvrdí, že ide o sumu vo výške 579 €.

Ako už bolo spomenuté, potenciálni zákazníci sa môžu tešiť na priekopnícky foto hardvér, ktorý tvorí štvorica odlišných fotoaparátov. Hlavný dostal 25 megapixelov, clonu f/1.7 a PDAF technológiu. Druhý má ultra-širokouhlý pohľad vrátane 8 megapixelov. Tretí vyniká teleobjektívom, pričom posledný štvrtý slúži iba ako asistenčný. V praxi to znamená, že pomáha s vytáraním prirodzene vyzerajúceho rozmazaného pozadia.

Samsung Galaxy A9
Samsung Galaxy A9

Okrem toho je k dispozícii aj pestrofarebný OLED panel s veľkou, až 6,3-palcovou uhlopriečkou alebo mid-range čipset Snapdragon 660 s asistenciou 6 alebo až 8 GB operačnej pamäte RAM. Rozlíšenie predného selfie fotoaparátu dosahuje slušných 24 megapixelov a na napájanie útrob tu slúži až 3 800 mAh akumulátor.

Čierna iba u operátora

Samsung v tlačovej správe spomína i to, že čierne prevedenie Galaxy A9 je exkluzívne dostupné u mobilného operátora Orange. Farebný prechod Lemonade Blue zase dorazil na pulty značkových predajní výrobcu spotrebnej elektroniky.