Ak nepatríš do klubu milovníkov domáceho upratovania, máš šťastie. Parádny robotický vysávač z dielne Xiaomi spraví časť špinavej roboty za teba. Pridaj k tomu jeden z najlepších smartfónov od Xiaomi a máš kombo ako žiadne iné. A aby toho náhodou nebolo málo, v týchto dňoch je v parádnej zľave, vďaka ktorej môžeš ešte aj čo to ušetriť.

Xiaomi Roborock S50

Cena: 359,99 € | Kupón: QH98Y769

Čo všetko tento výdobytok modernej doby teda dokáže? Ako každý lepší kúsok, aj tento od čínskeho jabĺčka vie, kde je umiestnená jeho nabíjacia stanica (). Vďaka tomu ju buď po 150 minútach nepretržitej činnosti alebo po dobre odvedenej práci sám nájde, aby sa k nej pripojil a doplnil chýbajúcu šťavu. Keď tak spraví, o pár hodín bude opäť pripravený do akcie.

Xiaomi Mijia Roborock S50
Xiaomi Mijia Roborock S50

Druhú generáciu Xiaomi Mijia Roborock S50 možno ovládať dvomi spôsobmi. Prvým sú hardvérové tlačidlá priamo na zariadení a tým druhým zase mobilná aplikácia pre smartfóny. Treba však poznamenať, že druhý spôsob ovládania ponúka podstatne viac možností či nastavení. Používateľ tam nájde všetko, čo na túto činnosť i potrebuje.

Robotický vysávač spustíte vďaka Wi-Fi konektivite aj z práce alebo z obchodu. Kde máte prístup k dátam, tam vám v ovládaní na diaľku vôbec nič nebráni.

Automatizovanú činnosť zabezpečuje kombinácia výkonného motorčeka s malými kolieskami a sofistikovaným systémom hi-tech senzorov (dokopy ich je až 13), vďaka ktorému sa Mijia Roborock S50 dokáže orientovať v teréne. Počas toho, ako upratuje podlahu, nevyžaduje takmer žiadnu pozornosť.

Xiaomi Mijia Roborock S50
Xiaomi Mijia Roborock S50

Vysávač nájdete v ponuke e-shopu GeekMaxi za 359,99 , kde je k dispozícii veľký výpredaj spotrebnej elektroniky. Okrem Xiaomi Mijia Roborock S50 tam teda ponúkajú aj iné dočasne zľavnené kúsky.

Dovoz až na Slovensko stojí okolo 13 €, no tovar tentokrát posielajú z európskeho skladu (Nemecko), takže netreba mať absolútne žiadne obavy z platenia cla. Robotický vysávač by mal putovať do našich končín zhruba 3 až 5 pracovných dní.

Xiaomi Mi Mix 2S

Cena: 415,99 € | Kupón: 11HQSFFD

Smartfón Mi MIX 2s od Xiaomi vybavili obrovským, až 5,99-palcovým displejom. Netreba mať však obavy z príliš veľkej konštrukcie, pretože výrobca ubral s rámikov naokolo. Preto je v ponuke tak skvelý pomer medzi telom a panelom. Hovoríme tu o čísle 81,9 %.

Xiaomi Mi Mix 2s
Xiaomi Mi Mix 2s

Čo sa týka zobrazovacej technológie, v ponuke je zaužívané IPS LCD riešenie spolu s Full HD+ rozlíšením či s pomerom strán 18:9. Hustota pixelov na jeden palec dosahuje hodnotu 403 pixelov, takže ideál. Displej chráni sklo Gorilla Glass 4. generácie.

xiaomi mi mix 2S

Výkon dostal na starosti špičkový americký hi-tech čipset Snapdragon 845 od spoločnosti Qualcomm, s ktorou Xiaomi veľmi úzko spolupracuje. Tomu asistuje 6 GB operačná pamäť RAM. Na ukladanie dát zase slúži 64 GB priestor.

f/1.8 a veľké pixely

Presne tak, hlavný fotoaparát Xiaomi Mi MIX 2s pozostáva z dvoch senzorov aj dvoch optík a v technickej špecifikácii figuruje i nízke clonové číslo, 4-osá optická stabilizácia obrazu vrátane veľkých pixelov, čo nám umožní vyhotoviť kvalitné zábery aj po západe slnka. Druhý objektív slúži ako teleobjektív. Jeho úloha teda tkvie v priblížení bez straty kvality, aby sme tak mohli vyhotoviť profesionálne vyzerajúci portrét.

Špecifikácia Xiaomi Mi MIX 2s

  • 5,99″ LCD displej, Full HD+
  • Snapdragon 845
  • 6 GB RAM
  • 12 + 12 Mpx fotoaparát
  • 5 Mpx selfie
  • 64 GB úložisko
  • 3 400 mAh batéria
  • USB C
  • Android 8.0 Oreo + MIUI

Viac podobných zliav nájdete v sekcii Black Friday!