zlavy tit 2

Magický dátum „štyroch jednotiek“ je v Číne spojený s tzv. Dňom nezadaných, ktorý každoročne rozbieha vianočnú nákupnú sezónu rôznymi zľavovými akciami. Stálicou je pri príležitosti tohto dňa e-shop GearBest, ktorý špeciálnej ponuke venoval celú sekciu.

Tá začala už skôr, ponukou zariadení v predpredaji. Bleskový výpredaj GearBest spúšťa dnes a potrvá do zajtrajšieho dňa, teda do 12.11. Nasledovať bude dvojdňovka veľkých zliav a nakoniec každému známy Black Friday (až do 21. 11).

GearBest aj tento rok stavil na obľúbené zľavové kupóny pre rôzne kategórie produktov a výrazne nižšie ceny obmedzil časovo a počtom dostupných kusov.

zlavy

Okrem preferovaných sekcií elektroniky a gadgetov je po ruke tiež životný štýl alebo móda.

Zľavy 11.11

Medzi bestsellermi v prvej menovanej kategórii produktov by sme určite zaostrili na Xiaomi Mi 8 V 64 GB verzii za 321,56 €. Jeden z vrcholových modelov čínskej značky Xiaomi poháňa poriadne výkonný Snapdragon 845 spolu so 6 GB operačnou pamäťou a  3400 mAh batériou s rýchlym nabíjaním.

Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8 v modrom prevedení

Xiaomi Mi 8

Cena: 321,56 € | Zľava: 32 %

Napriek štíhlym rámikom sa OLED displej s uhlopriečkou 6,21″ a rozlíšením 2248 x 1080 pixelov (HDR10) hodí skôr do väčších rúk. Dvojitý 12 Mpx fotoaparát kombinuje teleobjektív so širokouhlou šošovkou, ktoré v rebríčku DxOMark smartfón posadili hneď pri Samsung Galaxy S9 Plus.

Xiaomi Mi 8 absenciu 3,5 mm konektora nahrádza redukciou k USB C, ktorá sa nachádza priamo v balení aj spolu s ochranným krytom. Nechýba tiež Bluetooth 5, NFC, GPS a podpora pre široké spektrum sietí.

Xiaomi Mi 8 sa za uvedenú cenu dá kúpiť v decentnej čiernej a výstrednejšej modrej farbe. Biela je už vypredaná. Pri čiernej podľa stránky aktuálne zostáva dostupných okolo 300 kusov, pri modrej len asi 150 kusov.

Tablet

Ako cenovo dostupnejší nástroj pre hltanie multimédií a textov poslúži Chuwi Hi Pad – tablet s veľkou 10,1 palcovou obrazovkou s dostatočne jemným rozlíšením 1920 x 1200 pixelov. Vzhľadom na cenu prekvapuje celokovové telo hrubé len 8 milimetrov so svojským dizajnom zadnej strany.

11.11

Desaťjadrový procesor s grafikou ARM Mali-T880 MP4, 3 GB operačnou pamäťou a 32 GB internou pamäťou (+microSD 128 GB) hravo pokryje surfovanie na webe, sledovanie filmov videí, čítanie e-kníh či zabíjanie času na sociálnych sieťach.

Obe kamery sú v tomto tablete asi neokúzlia, no dôležitejšia je 7000 mAh batéria, dvojpásmové WiFi a hlavne veľmi priaznivá cena 115,41 € pre 1000-kusovú sériu. Poštovné pritom stojí asi euro.

Dron

Dlho sa v zvýhodnenej ponuke neobjavil žiadny schopnejší dron, čo sa teraz mení. Unikátne zábery z vtáčej perspektívy Sprostredkuje FIMI A3 – dron, ktorý predstavuje obstojnú dostupnejšiu konkurenciu ku kompaktnému DJI Spark.

11.11

Čo sa týka letovej prevádzky, ovládateľný rádius predstavuje až 1000 metrov, maximálna výška letu 500 metrov a rýchlosť až 18 metrov za sekundu. Dron sa vo vzduchu udrží na jedno nabitie 25 minút.

11.11

FIMI A3

Cena: 236,99 € | Predpredaj: do 30. novembra

Foto technika za letovými vlastnosťami nezaostáva. FHD kamera so svetelnosťou F/2.0 sníma v 80-stupňovom zornom poli, (ekv. 27 mm ohnisko), pričom je uložená v pohyblivom mechanickom stabilizátore.

zlava

Samozrejmosťou sú rôzne režimy snímania, presná GPS/GLONASS lokalizácia alebo praktický ovládač s LCD displejom pre okamžitú kontrolu (súčasťou balenia).

FIMI A3 stojí síce len 236,99 €, no padne vhod skôr trpezlivejším. Ide totižto o predpredaj, ktorý bude zavŕšený koncom mesiaca.

Ponuka GearBestu je aj tento rok tradične bohatá a  v najbližších dňoch bude priebežne aktualizovaná. Oplatí sa preto sledovať hlavnú stránku venovanú dátumu 11.11, nielen konkrétny vyhliadnutý produkt.