Úvod OnePlus OnePlus 6T OnePlus 6T už mieri do predaja. Dočkáme sa aj novej farebnej verzie?

OnePlus 6T už mieri do predaja. Dočkáme sa aj novej farebnej verzie?

0

Koncom októbra sme oficiálne spoznali OnePlus 6T – vlajkovú loď za nevlajkové peniaze. Zariadenie sa pýši novým dizajnom s minimalistickým zárezom, výkonnými útrobami, veľkým displejom a iba jedným farebným prevedením.

OnePlus 6T je, presnejšie už onedlho bude dostupný iba v čiernej farbe. Vybrať si ale budeme môcť lesklé zrkadlové prevedenie alebo matnú verziu, ktorá nebude priťahovať odtlačky prstov, nečistoty a bude menej klzká.

Konkurencia už skôr stavila na výraznejšie farebné úpravy svojich vlajkových lodí, čo im po vizuálnej stránke pridáva na príťažlivosti. Podľa serveru mrgizmo.com pripravuje jedinečný farebný variant aj OnePlus.

oneplus 6T
mrgizmo.com

Okrem konzervatívnej čiernej by mal byť dostupný aj model vo farbe prelínajúcich sa fialových odtieňov (pomenovaná ako Thunder Purple). Dokazujú to hlavne čerstvé propagačné materiály, ale aj zmienka na oficiálnom indickom webe OnePlus, ktorú si všimol Ishan Agarwal.

oneplus 6T
mrgizmo.com

Nová farebná verzia zatiaľ nebola oficiálne potvrdená, no ak sa do ponuky dostane, môže ísť o limitovanú edíciu, ktorá by tak bola obmedzená počtom kusov, poprípade dostupnosťou na jednotlivých trhoch. Už v minulosti sme videli OnePlus 6 v červenej a zlato-bielej verzii. OnePlus 5T pre zmenu zaujal napr. edíciou Star Wars.

OnePlus 6T

OnePlus 6T sa začne v našom regióne predávať už zajtra, t.j. 6. novembra od 10:00 hod. stredoeurópskeho času. Netreba očakávať, že sa prevedenie Thunder Purple v ponuke e-shopu výrobcu zajtra objaví.

Očakáva sa vysoký dopyt a nové farebné prevedenie môže byť na trh uvedené neskôr, možno niekedy pred Vianocami v rámci podpory predaja. Ak vám OnePlus 6T padol do oka, od zajtra ho získate TU na oficiálnej stránke oneplus.com/sk. Cena začína na sume 549 EUR.

Aktualizácia: 5. 11. 2018, 14:02

OnePlus 6T v prevedení Thunder Purple bol oficiálne predstavený v Číne a zatiaľ je ponúkaný iba na tamojšom trhu. O dostupnosti pre ostatné trhy zatiaľ zmienka nepadla.