Úvod Zariadenia JBL má perfektné in-ear slúchadlá, ktoré nedrancujú peňaženku

JBL má perfektné in-ear slúchadlá, ktoré nedrancujú peňaženku

2
JBL T180A

Značku JBL, ktorá je súčasťou skupiny Harman, netreba predstavovať. V poslednej dobe vyčnieva hlavne vďaka svojím podareným prenosným Bluetooth reproduktorom, no za nimi nezaostávajú ani slúchadlá.

Ak preferujete slúchadlá do uší a nie na uši, teda klasické štuple, výber máte viac ako bohatý. Od renomovaných značiek až po cenovo veľmi nebrandované dostupné alternatívy.

Slúchadlá JBL s označením T180A patria k in-ear klasike, ktorá obsahuje stále hojne využívaný 3,5 mm audio konektor. Obzvlášť sa hodia k smartfónom, ktoré takýmto konektorom stále disponujú.

JBL T180A

JBL T180A

Cena: 13,56 € | Dostupnosť: 660 kusov

Aj keď slúchadlá zaujmú už od pohľadu, dizajn pri tomto produkte zase až taký dôležitý nie je. Hlavnú úlohu zohrávajú až 9-milimetrové meniče, ktoré sprostredkujú kryštálovo čistý zvuk a patričnú hĺbku basov.

Zvuková izolácia je fyzická. V balení sa nachádzajú štuple v troch veľkostiach, ktoré by mali svojimi rozmermi vyhovieť každému uchu. Nesmú tlačiť, no zároveň nesmú byť príliš voľné, čo by ovplyvňovalo zážitok z počúvania.

JBL T180A

Praktický je aj samotný vodič. Je totižto o niečo hrubší ako pri bežných slúchadlách a hlavne plochý. Výhodou je zvýšená odolnosť ale tiež to, že slúchadlá nebudete musieť každú chvíľu pracne rozmotávať.

JBL T180A samo o sebe nie sú drahé, ale vďaka limitovanej akcii e-shopu Cafago ich môžete mať ešte lacnejšie, a to za cenu 13,56 €. Počet dostupných kusov je stále viac ako dostatočný.