Úvod Operátori O2 Huawei s masívnou zľavou: Akcia operátora O2 potrvá len 3 dni!

Huawei s masívnou zľavou: Akcia operátora O2 potrvá len 3 dni!

8
smartfon
Huawei Mate 10 Pro

Ak sa obzeráte po novom smartfóne a vo vašom centre pozornosti sa nachádza značka Huawei, okrem bežných kamenných predajní a e-shopov môžete navštíviť aj internetový obchod a pobočky operátora O2. Smartfóny značky Huawei bude totižto ponúkať s výrazným zvýhodnením. 

Podľa firemného magazínu soda.o2.sk dosiahne výška zliav až 56 percent. Akcia je však časovo výrazne obmedzená, platiť bude iba tri dni, a to od 15. novembra do 18. novembra. Na nákup vybraných produktov značky Huawei tak budete mať presne 96 hodín. Či sa marketéri inšpirovali známym filmom, nevedno.

Ktorých zariadení sa zľava týka?

S 56-percentnou zľavou môžete získať jednoduchší model pre nenáročných – Huawei P Smart. Stáť bude od 15. novembra 98 €. Už lepšie vyzerá vlajkový model z druhého polroka 2017 – Mate 10 Pro.

Tento kúsok dostane dočasnú a rozhodne atraktívnu cenu 338 €. Pri vlajkovej triede z vlaňajška ešte zostaneme. Skôr predstavený Huawei P10 dostane cenovku 218 €. Ak ste so svojím smartfónom spokojní, možno vám učaruje zariadenie 2v1, ktoré kombinuje notebook a tablet.

o2
Huawei P10

Huawei MateBook E bude v rámci špeciálnej ponuky stáť 410 €. A nejaké hodinky? Áno. Huawei Watch W2 za 146 €. Výhodou je, že pre využitie akcie nemusíte byť zákazníkom O2. Dané produkty je ale samozrejme možné zakúpiť aj v kombinácii s O2 Paušálom.

Všetky uvedené zariadenia nájdete so zvýhodnenou cenou v kamenných predajniach O2 alebo v O2 e-shope. Aj keď akcia trvá iba tri dni, zároveň ale platí do vypredania zásob. S prípadnou kúpou by sme pre istotu neotáľali.