Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Nový kráľ výkonu: Galaxy S10 v benchmarku úplne zničil Mate 20 Pro!

Nový kráľ výkonu: Galaxy S10 v benchmarku úplne zničil Mate 20 Pro!

6
Koncept technobezz.com

Nadchádzajúca vlajková loď z dielne spoločnosti Samsung nám poodhalila, čo asi tak od nej môžeme očakávať. Vďaka benchmark aplikácii AnTuTu sme sa totiž dostali k technickej špecifikácii aj k výsledku testu výkonu, prostredníctvom ktorého Galaxy S10 porazil i súčasného Android šampióna.

Rekordných 325-tisíc bodov ho zaradil až na samotný vrchol rebríčku s tými najvýkonnejšími smarfónmi. Tak vysoké hodnotenie nezískal ani obávaný model Mate 20 Pro z dielne čínskeho giganta Huawei, pretože má zhruba o 15 000 bodov menej. Keby sme ho však porovnávali s iPhone XS alebo iPhone XR, tak je na tom trošku horšie.

Samsung Galaxy S10 v AnTuTu

Ako tvrdí screenshot z aplikácie AnTuTu, testovaný model nesie označenie SM-G975F, takže tu existuje slušná pravdepodobnosť, že sa bavíme o verzii Samsung Galaxy S10+. Novinka by mala podľa dostupných informácií dostať do svojej hardvérovej výbavy pokročilý 8-nanometrový čipset Exynos 9820 s grafickým procesorom Mali-G76, 6 GB operačnú pamäť RAM a aj displej s rozlíšením o veľkosti 2 280 x 1 080 pixelov.

K predstaveniu vlajkovej lode Galaxy S10 dôjde koncom februára, a to popri skladacom smartfóne Galaxy F. Dokopy môžeme očakávať až 5 nových high-end kúskov.