Úvod Zariadenia Natáčaj so smartfónom perfektné videá vďaka stabilizácii FeiyuTech novej generácie

Natáčaj so smartfónom perfektné videá vďaka stabilizácii FeiyuTech novej generácie

1
FeiyuTech Vimble 2

Stabilizácie a príslušenstvo značky FeiyuTech sa rýchlo dostali do popredia vďaka nadštandardnej kvalite v optimálnej cene. Vynikajúce sú hlavne prenosné stabilizátory pre GoPro kamery a taktiež smartfóny.

Aj keď sa výrobcovia smartfónov predbiehajú v čo najdokonalejšej stabilizácii obrazu pri snímaní videa, zatiaľ sa žiadna nepribližuje k výsledkom dodatočných mechanických stabilizátorov. Blízko k nim má snáď len najnovšia kamera GoPro Hero 7.

3-osový stabilizátor, gimbal, FeiyuTech Vimble 2 novej generácie disponuje teleskopickou rukoväťou, ktorú viete predĺžiť o 18 centimetrov. Hodí sa hlavne pri snímaní skupinových autoportrétov.

FeiyuTech Vimble 2
FeiyuTech Vimble 2

FeiyuTech Vimble 2

Cena: 63,98 €Dostupnosť: 115 kusov

Masívne a ľahko hmatateľné ovládače umožňujú zariadením otáčať v maximálnej stabilite všetkými možnými smermi v 320-stupňovom rádiuse. Pokojne môžte natočiť aj extra hladké video vo vertikálnom formáte.

FeiyuTech Vimble 2 spojíte so smartfónom cez aplikáciu Vicool a technológiu Bluetooth. Na jedno nabitie vydrží asi 5 hodín, no výdrž sa dá predĺžiť pripojením power banky. Nabíjanie trvá približne dve hodinky.

FeiyuTech Vimble 2
FeiyuTech Vimble 2

Natočiť môžete stabilizované časozberné video či panorámy. Fotografie v aplikácii okamžite upravíte, orežete a dokážete zdieľať všemožnými online kanálmi. Ak so svojím smartfónom videá natáčate často, gimbal by mal patriť k vašej povinnej výbave, nech už od akéhokoľvek výrobcu.

FeiyuTech Vimble 2 má výbornú cenu v e-shope TomTop. Stojí iba necelých 64 EUR a pri dovoze netreba uhrádzať žiadne dodatočné daňové poplatky. Duty Free doručenie trvá 7 – 15 dní. Problém predstavuje len limitovaný počet kusov, ktorých je menej. E-shop uvoľnil len 115 kusov.

Balíček šťastia od Xiaomi

V e-shope Tomtop natrafíte na zaujímavú mačku vo vreci. Môžete si kúpiť tzv. balíček šťastia Xiaomi, ktorý stojí 29 EUR. Neviete však, čo sa v ňom nachádza. To zistíte až pri doručení a rozbalení.

Balíčkov šťastia TomTop ponúka takmer 15 druhov. Jeden je zameraný na príslušenstvo pre počítače, druhý na zariadenia do domácností, tretí obsahuje ochranné prostriedky a tak podobne.

lucky bag

Tieto balíčky však nie sú špecifické výrobcom a značkou, čiže sa v nich môže nachádzať naozaj čokoľvek. Pri balíčku Xiaomi si je zákazník istý, že si rozbalí len gadget alebo zariadenie od značky Xiaomi, ktorá má dobrú povesť.

Tento balíček šťastia je limitovaný počtom 300 kusov a momentálne je už viac ako 200 predaných. Pokiaľ máte radi prekvapenia, navštívte odkaz vyššie.