Úvod Zariadenia Elektrická kolobežka za 275 €? V ponuke je iba 100 kusov!

Elektrická kolobežka za 275 €? V ponuke je iba 100 kusov!

Štýlové približovadlo.

1
elektricka kolobezka

Skladné elektrické kolobežky sú ako stvorené pre rýchly a pohodlný pohyb po mestských uliciach a perifériách. Rýchlo a takmer bez nákladov sa dopravíte do školy, práce alebo vlastne kamkoľvek.

Popularitu elektrických kolobežiek u nás pozdvihla hlavne značka Xiaomi, ktorej medzičasom začala kontrovať nejedna ázijská konkurencia. Napríklad výrobca Alfawise zastrešený obchodom GearBest, ktorý vyrába TV boxy, inteligentné hodinky, príslušenstvo k počítačom a ďalšiu elektroniku.

Kolobežka Alfawise M1 je v prvom rade bezpečná. Výrobca použil dvojitý brzdný systém. Mechanickú brzdu zadného kolesa dopĺňa E-ABS kolesa predného, čo vplýva na kratšiu brzdnú dráhu.

Alfawise M1

Alfawise M1

Cena: 275,90 €Dostupnosť: 100 kusov

Kolobežka nie je určená na pretekanie. Maximálnych 25 kilometrov za hodinu je ale viac ako dostatočná mestská rýchlosť, čo tiež platí o 30-tich kilometroch, ktoré na jedno nabitie prejdete. Kompaktnú 280 Wh batériu pre kolobežku vyrobia spoločnosť LG.

alfawise M1

Kolobežka je vyrobená z hliníku vyššej akosti využívanej v leteckom priemysle, čiže je ľahká (12,5 kg) a spratná. Zložiť sa dá asi v priebehu troch sekúnd. Kolesá s hrubšími plášťami by mali absorbovať všetky bežné nerovnosti a nástrahy pouličných ciest. Pozor, nosnosť je limitovaná váhou 100 kg.elektricka kolobezka

O prevádzkových údajoch vás informuje jednoduchý digitálny displej, ktorý je umiestnený medzi riadidlami. Samozrejmosťou je tiež integrované osvetlenie na prednej a zadnej strane kolobežky.

Kolobežku Alfawise M1 uviedol do bleskového predaja GearBest, a to len od dnešného dňa. Vyhradil preň 100 kusov s viac ako dostupnou cenou 275,90 EUR. Daňou za nižšiu cenu je dlhšia doba doručenia. Odosielanie zákazníkom začne prebiehať pred koncom novembra.